ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Δημοκρατική Ευθύνη διοργανώνει το Ιδρυτικό της Συνέδριο


Σάββατο και Κυριακή, 1-2 Απριλίου 2017, στις 11 π.μ.

Ξενοδοχείο Μετροπόλιταν,
Λεωφ. Ανδρ. Συγγρού 385,
τηλ: 2109471000








Ενδεικτικό πρόγραμμα συνεδρίου

Σάββατο, 1 Απριλίου

11 π.μ. - 4 μ.μ. : Πολιτική Διαδικασία. Ομιλίες και τοποθετήσεις συνέδρων και υποψηφίων για τα όργανα και τις θέσεις ευθύνης.

Η διαδικασία των διαπιστεύσεων για συνέδρους, παρατηρητές και προσκεκλημένους θα έχει ήδη ξεκινήσει από τις 9:30 π.μ. στην παρακείμενη βοηθητική Αίθουσα Δήλος και θα συνεχιστεί έως τις 2 μ.μ.  Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε εγκαίρως.

Οι δημοσιογράφοι μπορούν να διαπιστεύονται ως προσκεκλημένοι με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας.

Η πολιτική διαδικασία θα μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο (live streaming) από το κανάλι της ΔΗΜ.Ε. στο Youtube και η εικόνα μπορεί ελεύθερα να αναμεταδίδεται από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και κανάλια.


3 μ.μ. - 6 μ.μ. :  Ψηφοφορία, με διαδικασία κάλπης, για ανάδειξη  Προέδρου και Γενικού Συμβουλίου


Κυριακή, 2 Απριλίου

11 π.μ. - 12 μ.: Συγκρότηση σε σώμα του Γενικού Συμβουλίου και ψηφοφορία των μελών του για την ανάδειξη Γραμματέα και Εκτελεστικού Συμβουλίου.
12 μ. - 2 μ.μ.: Ανοιχτή συνεδρίαση Γ.Σ. και συνέχιση τοποθετήσεων.

2 μ.μ. - 4 μ.μ.: Συνεδρίαση και συντονισμός Πολιτικών Τομέων, παρουσίαση προγραμματικών θέσεων.


Υποψηφιότητες για τις θέσεις ευθύνης του Προέδρου και του Γραμματέα & Πολιτικού Εκπροσώπου

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε στις 12 μ. της Πέμπτης, 30 Μαρτίου.
Υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα δύο υποψηφιότητες.

Για τη θέση ευθύνης του Προέδρου:

Υποψηφιότητα υπέβαλε ο κ. Βασίλης Παυλίδης

Σύντομο βιογραφικό:
Γεννήθηκε το 1979 στην Θεσσαλονίκη όπου και ζει ως σήμερα. Σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις στη Μ. Βρετανία (U.E.A.). Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ενώ αναπόσπαστο τμήμα της ζωής του αποτελεί η γραφή. Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι διαρκής, πρωταρχικά με την ιδιότητα του πολίτη. Έχει διατελέσει κοινοτικός (πρώην διαμερισματικός) σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη Δημοκρατική Ευθύνη βρέθηκε από το ξεκίνημά της.


Για τη θέση ευθύνης του Γραμματέα & Πολιτικού Εκπροσώπου:

Υποψηφιότητα υπέβαλε ο κ. Θωμάς Παπαλιάγκας

Σύντομο βιογραφικό:
Γεννήθηκε το 1975. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης (2001) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Leicester της Μεγάλης Βρετανίας (2004). Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας από το 2002. Ιδρυτικό μέλος στο Δικηγορικό Γραφείο Φ. Σαμαρά – Π. Μαουσίδη – Θ. Παπαλιάγκα – Γ. Ζαρζώνη και Συνεργατών. Μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας επί τρεις θητείες (2005-2014). Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι τις 16 Απριλίου 2016. Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λάρισας 2006-2010. Μέλος σε διάφορους επιστημονικούς φορείς, ελληνικούς και διεθνείς.




Δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο

Το ιδρυτικό Συνέδριο θα είναι ανοιχτό σε όλους εμάς τα μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Ευθύνης. Λόγω της ιδρυτικής φύσης του συνεδρίου, θα μπορούν να συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου και όσα νέα μέλη εγγραφούν και διαπιστευτούν ως σύνεδροι μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα τις 2 μ.μ.

Επίσης, μπορούν να προσέλθουν ως παρατηρητές και όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαδικασίες του συνεδρίου, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου εφόσον δεν εγγραφούν ως μέλη.

Η συμμετοχή στα έξοδα του συνεδρίου τόσο για τα μέλη-συνέδρους όσο και για τους παρατηρητές ορίζεται σε μια άπαξ συνδρομή των 5€ που θα καταβάλλεται κατά τη διαπίστευση. Κάθε επιπλέον ενίσχυση βοηθάει σημαντικά αλλά επαφίεται στη διακριτική σας ευχέρεια.





Επικοινωνία:

Δημοκρατική Ευθύνη,
Λεωφ. Αλεξάνδρας 7, 3ος όροφος, ΤΚ: 11473
Τ: 2177771610,


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια