ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δωρεάν διανομή παπουτσιών σε φορείς προστασίας απόρων παιδιών

Για 3η συνεχή χρονιά η ένωση »Μαζί για το Παιδί» συνεχίζει το πρόγραμμα δωρεάν διανομής παπουτσιών σε φορείς προστασίας απόρων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Φέτος θα προσφέρει σε περισσότερους από 200 φορείς που στηρίζουν άπορα παιδιά περισσότερα από 28.000 ζευγάρια παπούτσια.





Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.
Από τον Μάρτιο έως τον Σεπτεμβρίου του 2017, θα πραγματοποιηθούν διανομές σε περισσότερες από 40 περιοχές σε Αττική, Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κεφαλονιά και Κρήτη.
Η διαδικασία της διανομής έχει ώς εξής, εκπρόσωποι του Μαζί για το Παιδί μαζί με εθελοντές επισκέπτονται τους φορείς, εκεί έχουν άμεση επαφή με τα παιδιά τα οποία δοκιμάζουν τα παπούτσια πριν τα παραλάβουν, προσφέροντας την καλύτερη ανταμοιβή: αληθινά χαμόγελα και ζεστές παιδικές αγκαλιές.
Η Εβίνα Σωτηροπούλου, Press Office & Digital Manager, της ένωσης »Μαζί για το παιδί», η οποία μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την Αργυρώ Βουδαντά, τόνισε πως  »στόχος της δράσης είναι να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια».
Ως επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner) στην Ελλάδα, το “Μαζί για το Παιδί”, μοιράζει παπούτσια σε ιδρύματα, φορείς αλλά και σε καταυλισμούς προσφύγων. Από το 2015 έως σήμερα έχουν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 39.000 ζευγάρια παπούτσια, ενώ το μεγάλο εγχείρημα που έχει αναλάβει η ένωση υλοποιείται με τη βοήθεια εθελοντών αλλά και την συμπαράσταση των εταιρειών TOMS, Νέα Οδός ΔΕΔΔΗΕ, Aegean, HERTZ, Freedom Logistics, Aeromet, που
συνδράμουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου τους σε όλη την Ελλάδα.

Newsroom Αθήνα 9.84

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια