ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Όπως γέμισε η Γλυφάδα, να γεμίσει και το Αλεξάνδρειο»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου για το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ, όπου άπαντες ευχήθηκαν τα παιχνίδια να είναι μια μεγάλη διαφήμιση για το άθλημα.





Στην παρουσίαση που έγινε σήμερα, βρέθηκαν εκεί ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου:
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε: «Σας καλωσορίζω στη συνέντευξη Τύπου. Θέλω να πω ότι η Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Πατουλίδου έπαιξε μεγάλο ρόλο για να γίνει αυτή η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη και τους ευχαριστώ πολύ. Επίσης τη διοίκηση του Αλεξάνδρειου και τον κ. Κασιμάτη καθώς παρά τις δυσκολίες φέραμε τη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη μετά από 15 χρόνια. Επίσης ευχαριστώ το συμβούλιο της ΕΠΕΣΘ που δίνει μεγάλο αγώνα για να φέρει εις πέρας αυτή τη διοργάνωση που είναι ειδικής διαχείρισης. Ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ κ. Χαριτωνίδη που μαζί με τον κ. Κασιμάτη είχαν την ιδέα να γίνει εδώ η διοργάνωση, όπως επίσης και την ΕΡΤ που θα μεταδόσει τους αγώνες. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια εδώ και τρεις μήνες να κάνουμε μία βάση δεδομένων, να φέρουμε σε κάθε διοργάνωση παλιούς αθλητές, παράγοντες και επειδή δεν μπορέσαμε να τους βρούμε όλους, θέλω να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο να πάρουν προσκλήσεις από τα γραφεία της ΕΠΕΣΘ και να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Όπως γέμισε η Γλυφάδα στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών, εύχομαι να γεμίσει και εδώ στη Θεσσαλονίκη το γήπεδο με φίλους του βόλεϊ. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν ομάδες, οπαδοί. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι διοργανωτής είναι η Ομοσπονδία, δεν είναι τα σωματεία και επειδή έχουμε επιβάλει κάποιες αρχές, πρέπει να τηρηθούν. Είναι από τις μοναδικές στιγμές που δεν είμαι πλέον διαιτητής για να κάνω κουμάντο στο γήπεδο. Εύχομαι να δούμε ένα φάιναλ-4 αντάξιο του αθλήματος και παρακαλώ τις ομάδες μην ξεχνάνε ότι μιλάμε για βόλεϊ. Επειδή οι προπονητές και αθλητές παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνιστικού χώρου στο να μην υπάρχει βία και βωμολογία, σας παρακαλώ δείξτε ότι είστε προπονητές και αθλητές του βόλεϊ και όχι άλλων αθλημάτων. Ζητώ από τον ΠΑΟΚ να προσπαθήσει ως μεγάλο σωματείο που είναι να έχουμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας του και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει».
Τζιτζικώστας: «Κορυφαίο αθλητικό γεγονός»
Τζιτζικώστας: «Σας ευχαριστώ όλους που είστε σήμερα εδώ. Το λέω αυτό γιατί χωρίς τη στήριξη των ΜΜΕ για να φτάσει η πληροφορία και το μήνυμα στους συμπολίτες μας, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό που θα γίνει αύριο και μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη είναι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που έχει να γίνει στη πόλη μας 15 χρόνια. Όταν πριν τρεις μήνες με επισκέφτηκε ο Πρόεδρος και καλοί φίλοι για να συζητήσουμε για την προοπτική να διοργανωθεί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είπαμε αμέσως ναι με όλες μας τις δυνάμεις. Η περιφέρεια είναι εδώ για να στηρίξει τέτοιες διοργανώσεις και είναι προφανές ότι προσπαθήσαμε μαζί με όλους τους φορείς και εξασφαλίσαμε όσα χρειάζονται οι διοργανωτές προκειμένου να γίνει τελικά αυτό το φάιναλ-4. Η περιφέρεια μας από τη πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα και θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όσους έχουν εμπλακεί σε αυτό το εγχείρημα και ταυτόχρονα να καλέσω όλους τους συμπολίτες μας να επισκεφτούν αύριο και μεθαύριο να παρακολουθήσουν τους αγώνες με ηρεμία. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα απολαύσουν ωραίους αγώνες και θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ γιατί αποδεικνύουμε ότι αντιλαμβανόμαστε την σπουδαιότητα της διοργάνωσης και μόνο καλό κάνουμε στη περιοχή και στο άθλημα, με μόνο καλά αποτελέσματα. Θα δουλέψουμε να φιλοξενήσει η Θεσσαλονίκη και άλλα εξίσου μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Θέλω να ευχαριστώσω το αστέρι μας την κ. Βούλα Πατουλίδου που με κάνει κάθε μέρα περήφανο που είναι μαζί μου σε αυτή τη μάχη. Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες κατάφερε να διοργανώσει αυτό το μεγάλο γεγονός».
Πατουλίδου: «Αθλητομάνα η Θεσσαλονίκη»
Βούλα Πατουλίδου: «Μπορεί να μην γεννήθηκα στον αθλητισμό αλλά μεγάλωσα στον αθλητισμό. Συμμερίζομαι την προσπάθεια των ομάδων και την αγωνία τους που έχουν για να κατακτήσουν το Κύπελλο, του οποίου τον νικητή θα τον ξέρουμε την Κυριακή, όπου θα τον επιβραβεύσουμε γιατί θα είναι και ο καλύτερος. Η Θεσσαλονίκη είναι κράμα θρησκειών, εθνότητων, η συμβίωση ήταν δύσκολη αλλά ήταν καλή. Δεν μπορώ να μην συμμεριστώ την αγωνία του προέδρου, μέσα σε 20 μέρες στήσαμε ένα γεγονός. Αθλητομάνα είναι η Θεσσαλονίκη, μπορεί να έμεινε ορφανή για αρκετό καιρό αλλά είναι εδώ. Θυμάστε με τον Αντετοκούνμπο που μας τίμησε με την παρουσία του και το γήπεδο ήταν κατάμεστο και ελπίζω να γίνει κάτι αντίστοιχο και τώρα».
πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια