ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δορκοφίκης: "Το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι"

Ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, σχολίασε όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ κατά την διάρκεια του Final Four Κυπέλλου Γυναικών στην Γλυφάδα, στέλνοντας μήνυμα σε όσους δημιούργησαν πρόβλημα.





Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, επικρατώντας εύκολα με 103-68 του Πανιωνίου στον Τελικό του Final Four του Κυπέλλου γυναικών που διεξήχθη στην Γλυφάδα. Μετά το τέλος της διοργάνωσης, ωστόσο, υπήρχε μία πικρή γεύση στα χείλη όλων, αφού περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του Τελικού υπήρξε ένταση ανάμεσα σε φιλάθλους και αστυνομικούς, ενώ κάποια στιγμή διακόπηκε ο αγώνας επειδή οι οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά προς τη μεριά που καθόντουσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου.
Το γεγονός αυτό λοιπόν δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο από τον τομεάρχη αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας - και εν ενεργεία παίκτη του Αμύντα - Περικλή Δορκοφίκη, ο οποίος στο προφίλ του στο facebook αναφέρθηκε σε όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ, ξεκαθαρίζοντας ότι "οι λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν".
Αναλυτικά το κείμενο του Περικλή Δορκοφίκη:
"Η πέμπτη σπουδαία αθλητική διοργάνωση που φιλοξενούμε τα τελευταία δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο γυναικών παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και τις δύο μέρες.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τη Νίκη Λευκάδας και τον Πρωτέα Βούλας για το θέαμα που προσέφεραν και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και φυσικά σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άψογα σε μια απαιτητική διοργάνωση.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία για τη συνεργασία - ραντεβού στην επόμενη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση στη Γλυφάδα!
Υ.Γ Οι λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν.
Το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι και ο αθλητισμός πρέπει να έχει μόνο φώς.
Ευχαριστώ και πάλι τον Γιώργο Παπανικολάου που στηρίζει και αγωνίζεται καθημερινά για την πόλη μας".
πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια