ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δημόσια Διαβούλευση: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ

 Κανονισμός Λειτουργίας Κοιμητηρίων του Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Στο πλαίσιο της στρατηγικής και του σχεδιασμού του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για την οργάνωση, τη διαχείριση και την ορθή λειτουργία των κοιμητηρίων, τίθεται σε Δημόσια Διαβούλευση οΚανονισμός Λειτουργίας Κοιμητηρίων.





Η ισχύς του κανονισμού αρχίζει από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα λάβει υπόψη του και τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις της δημόσιας διαβούλευσης.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31.3.2017 και ώρα 15:00.
Μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο του Κανονισμού από εδώ
Κανόνες Διαβούλευσης: Μπορείτε να στείλετε τις προτάσεις, ερωτήσεις, απόψεις ή τις παρατηρήσεις σας είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση gg@elliniko-argyroupoli.gr, είτε με ένα εποικοδομητικό σχόλιο στο παρακάτω νήμα.
Σημειώνεται πως σχόλια με βωμολοχίες, υποτιμητικούς ή προσωπικούς χαρακτηρισμούς, καθώς και σχόλια εκτός θέματος, δεν επιτρέπονται και κατά συνέπεια θα σβήνονται.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια