ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μόνο εδώ. Oι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο Παναγιώτης και ο Παντελίδης


Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσοτερα στόματα ανοίγουν. Ανοίγουν και περιγράφουν πολλά άγνωστα κομμάτια της ζωης του Παντελή Παντελίδη. Το μεγαλέιο της ψυχής του παιδιού αυτού δεν εντοπίζεται μόνο στα τραγούδια του. Τις επιτυχίες του.





Τα λάθη του. Τις αδυναμίες του.  Εντοπίζεται σε εκείνες τις μικρές καθημερινές στιγμές που μπορούσε εύκολα κανείς… ακόμη και ξένος να διαπιστώσει πόσο άνθρωπος είναι.
Σήμερα δεν θα ασχοληθώ με την υπόθεση του τροχαίου. Θα αναδείξω ωστόσο την ιστορία ενός άλλου τροχαίου που έγινε λίγους μήνες πρίν το δυστύχημα της 18 Φεβρουαρίου.
Ο Παντελής είχε απο μικρό παδί τέσσερις κολλήτους. Ένας απο αυτούς ήταν ο μικρός Παναγιώτης. Ένας σερβιτόρος σε καφέ στη Νέα Ιωνία ο οποίος είχε μανία με τις μηχανές. Δυστυχώς η μηχανή του ήταν η αιτία που τράκαρε με αποτέλεσμα να προκληθούν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το παιδί υπεβλήθη σε χειρουργείο και κατόπιν απαιτήθηκε αποκατάσταση με φυσικοθεραπείες. Οι κολλητοί του επέλεξαν ένα κέντρο στην Γλυφάδα. Καθημερινά λοιπόν τον μετέφεραν απο τη Νέα Ιωνία στην Γλυφάδα όπου και υποβαλόταν σε αποκατάσταση.
Υπεύθυνοι γι΄αυτό ήταν οι επιστήμονες Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και Παναγιώτης Αναγνωστάκος. Δυο ικανότατοι φυσικοθεραπευτές που κατάφεραν να επεναφέρουν τον Παναγιώτη.

Είναι χαρακτηριστικό πώς ένα μεγάλο μέρος των θεραπειών πληρώθηκε απο τον ίδιο τον τραγουδιστή. Κι αυτό γιατί; Διότι η οικογένεια δεν μπορούσε να βοηθήσει…

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια