ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ν.Δ.: Eλεύθερος ανταγωνισμός, αλλά σε κατοχυρωμένο νομοθετικό πλαίσιο

«H Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης διαχρονικά υποστηρίζουν την αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού. Έναν ανταγωνισμό, όμως, που θα εκφράζεται μέσα σε ένα γενικώς αποδεκτό κανονιστικό πλαίσιο, με πλήρη σεβασμό των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς, με αφορμή τη διαμαρτυρία οδηγών ταξί για το Uber, έξω από τα γραφεία της.






Η Ν.Δ. υπογραμμίζει ότι μόνο μέσα από ένα αμιγώς κατοχυρωμένο νομοθετικό πλαίσιο, μπορεί να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει σωστά ο ανταγωνισμός, προς το συμφέρον όλων των πολιτών. «Αυτή, άλλωστε, είναι και η πολιτική επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει η Πειραιώς.
Νωρίτερα, συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήσαν οδηγοί ταξί, διαμαρτυρόμενοι για δηλώσεις στελεχών υπέρ της λειτουργίας της πλατφόρμας Uber στην Ελλάδα.
Η Uber είναι εταιρεία, που μέσω ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, δίνει την δυνατότητα σε ιδιώτες να μπορούν να κάνουν κούρσες με τα αυτοκίνητά τους.
Οι οδηγοί ταξί παρέμειναν για αρκετή ώρα στα γραφεία της Ν.Δ. ζητώντας να δουν τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που όμως δεν έγινε.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιος Λυμπερόπουλος, «η εμμονή στελεχών της ΝΔ προς τους οδηγούς ταξί να πάνε τα οχήματα τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή UBER δημιουργεί ερωτήματα. Θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσει η Ν.Δ. ποια είναι η θέση της», διαφορετικά θα ανοίξει «ιερός πόλεμος».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     




TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια