ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η σπείρα που έκλεβε μικρά τζιπ σε Γλυφάδα, Βούλα και Αλιμο

ΤΑ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΩΛΟΥΣΑΝ

Τέλος στη δράση σπείρας που έκλεβε μόνο μικρά τζιπ και συγκεκριμένα Daihatsu Terios, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε αποσυναρμολογημένα ως ανταλλακτικά έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.



Συγκεκριμένα συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 4-2-2017 στη Γλυφάδα, από ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, που είχε συσταθεί για τον εντοπισμό τους, δύο Ελληνες ηλικίας 26 και 31 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή και αναζητούνται οι συνεργοί τους. Παράλληλα εξιχνιάσθηκαν ένδεκα περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων. Στα χέρια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και εξοπλισμός για την παράκαμψη των συστημάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων συγκεκριμένου τύπου, σε διάφορες περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Στη συνέχεια τα αποσυναρμολογούσαν, με σκοπό την πώληση των εξαρτημάτων τους ως ανταλλακτικών.
Για τον σκοπό αυτό, τα μέλη της σπείρας είχαν διακριτούς ρόλους, ως προς τον εντοπισμό, την επιτήρηση του χώρου και την κλοπή των οχημάτων και διέθεταν ειδικό εξοπλισμό για την παράκαμψη των συστημάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, εξοπλισμός για την παράκαμψη των συστημάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων και ένα πιστόλι τύπου replica.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί ένδεκα περιπτώσεις κλοπών οχημάτων στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βούλας και του Αλίμου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια