ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βγήκαν βόλτα με τα σκυλάκια τους

Κυριακάτικος περίπατος στη Γλυφάδα για τον Ησαΐα Ματιάμπα και τη σύντροφό του
Κυριακάτικη βόλτα στη Γλυφάδα με τα σκυλιά τους για τον Ησαΐα Ματιάμπα και την αγαπημένη του Βασιλική!






Το ερωτευμένο ζευγάρι τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» να απολαμβάνει τον ήλιο με... δόντια του Φεβρουαρίου στα νότια προάστια!

Ο τραγουδιστής και η 25χρονη σύντροφός του, που κλείνουν δύο χρόνια κοινής πορείας, ντύθηκαν ζεστά και μαζί με τα χαριτωμένα τετράποδά τους περπάτησαν στη γειτονιά τους, παίζοντας με τους «φίλους» τους!
Το dress code
Μάλιστα, η Βασιλική, η οποία φορούσε ροζ πουλόβερ και λευκό παντελόνι, έντυσε τη μικρή σκυλίτσα τους στα ίδια χρώματα, πετυχαίνοντας ένα ιδανικό στιλιστικό ταίριασμα!
Ο Ησαΐας Ματιάμπα φαίνεται πως βρήκε επιτέλους το κορίτσι που τον κάνει ευτυχισμένο. «Είμαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά παράλληλα και πολύ εύκολος. Το σημαντικό σε μια σχέση είναι να βρεις τα “κουμπιά” του συντρόφου σου κι εγώ αφήνω τη σύντροφό μου να τα ανακαλύψει» είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια