ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ( φωτο)

Όλοι μαζί οι Εθελοντές μας, χτίζουν την Ομάδα Δασοπροστασίας του Ελληνικού Αργυρούπολης.





Εποικοδομητική συνάντηση ενημέρωσης, οργάνωσης και προγραμματισμού, της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Με στόχο την βέλτιστη λειτουργία της Ομάδας, την διατήρηση του οικογενειακού κλίματος  και  ανοικτές διαδικασίες, οραματιζόμαστε την Ομάδα μας  να είναι στο ψηλότερο σκαλί εκτίμησης ,  ευαισθητοποίησης  και προστασίας του Περιβάλλοντος, όχι μόνο  για την Πόλη  μας  αλλά και για την Πατρίδα μας.
Τα συγχαρητήρια στους τριάντα  παρευρισκομένους  Εθελοντές και Υπηρεσιακούς  του Δήμου μας, για το επίπεδο της συνάντησης και της συνδιαμόρφωση της Ομάδας  Δασοπροστασίας εξέφρασε σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κρητικός.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια