ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Δεν του αρκούσε του Γιάννη Κωνσταντάτου η μήνυση σε βάρος των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση την οποία με μπόλικη κομπορρημοσύνη ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο, προχώρησε στη συνέχεια σε ρεσιτάλ ψευδών ανακοινώσεων και σχολίων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



1ο ψέμα: οι Χρήστος Κορτζίδης και Τάκης Κοροβέσης «κρύφτηκαν» τα δύο πρώτα «κρίσιμα» εικοσιτετράωρα για να γλιτώσουν το αυτόφωρο.

Όχι μόνο δεν κρύφτηκαν αλλά μαζί και με άλλα μέλη της παράταξης επισκέφθηκαν παιδικούς σταθμούς του δήμου συνομίλησαν με δεκάδες συμπολίτες μας και διακίνησαν την εφημερίδα και ειδική ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας για τους παιδικούς σταθμούς.
Η «πρόκληση» του Γιάννη Κωνσταντάτου να πάνε μόνοι τους «να παραδοθούν» στο αστυνομικό τμήμα  ή να μείνουν σπίτι τους μέχρι  να τους συλλάβει η αστυνομία, είναι μόνο για γέλια.


2ο ψέμα: οι Χρήστος Κορτζίδης και Τάκης Κοροβέσης εμφανίστηκαν δημόσια αφού «έληξε» η αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχει χρονικό όριο στο οποίο λήγει το αυτόφωρο. Πρακτικά λήγει όταν το αστυνομικό τμήμα προωθήσει το φάκελο στον εισαγγελέα.
Ας θυμηθούμε όμως ότι στο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Κωνσταντάτος κάλεσε τους Χρήστο Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση να πάνε μόνοι τους στο αστυνομικό τμήμα και «να μην κάνουν τους ήρωες» γιατί το αυτόφωρο κρατάει για 60 ημέρες. Τώρα που δεν του βγήκε επικοινωνιακά η υπόθεση το αυτόφωρο λιγόστεψε στις 2 ημέρες;

3ο ψέμα: ο Νίκος Σπυρόπουλος, διαφώνησε με την παράταξή μας και διαχώρισε τη θέση του από το φερόμενο ως συκοφαντικό δημοσίευμα του «Εξ Ευωνύμων».

Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Αντίθετα με δήλωσή του ο Νίκος Σπυρόπουλος τονίζει ότι «η παράταξή μας είναι μια γροθιά απέναντι στη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να εξαχρειώσει τη δημόσια ζωή, να τρομοκρατήσει όσους έχουν διαφορετική άποψη και πολύ περισσότερο όσους έχουν τη δύναμη να αντισταθούν στις επιλογές της που όλο και συχνότερα φαίνεται ότι είναι επικίνδυνες για την πόλη μας και το μέλλον της»

Δυόμιση χρόνια τώρα έχουμε ζήσει απίστευτες καταστάσεις στον δήμο μας, η συκοφαντία, οι ύβρεις και η λασπολογία έχουν αναχθεί σε επιστήμη από την δημοτική αρχή. Οι αντιλήψεις που φέρουν μαζί τους, θυμίζουν σκοτεινές εποχές που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε την εγκατάστασή τους στον δήμο μας.

Η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού - Αργυρούπολης θα συνεχίσει όπως πάντα ανεπηρέαστη το έργο της, προασπίζοντας τα συμφέροντα των πολιτών και την υπεράσπιση της δημοκρατίας, χωρίς να υποκύψει ποτέ σε κανέναν εκφοβισμό.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια