ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει»… η εκδήλωση του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για την παιδεία


Ούτε καν τη στοιχειώδη αίσθηση του μέτρου και της ντροπής δεν έχουν οι διοικούντες του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης:
Οργανώνει ο Δήμος εκδήλωση στο Μίκης Θεοδωράκης για την παιδεία με θέμα «Σχολείο και Εξετάσεις» και περιεχόμενο το πώς θα πετύχουν οι μαθητές καλύτερα αποτελέσματα, με βασικό χορηγό-και προφανώς διοργανωτή- το φροντιστήριο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου!


Ενώ οι γονείς όλων των σχολείων του Δήμου καλούνται κάθε τόσο να βάλουν το χέρι στην τσέπη όχι μόνο για φροντιστήρια αλλά και για να καλύψουν ανάγκες υποδομής των σχολείων, πληρώνοντας βαψίματα, καθαρίστριες, πίνακες γιατί «τα λεφτά του δήμου δε φτάνουν», ετούτοι κάνουν διαφημιστικές φιέστες.
Ενώ οι μαθητές και οι γονείς συντρίβονται οικονομικά και ψυχολογικά μπροστά στις μυλόπετρες των πανελλαδικών εξετάσεων και  την αβεβαιότητα για το μέλλον, οι της δημοτικής αρχής έρχονται να παίξουν μαζί τους δίνοντας «συμβουλές επιτυχίας», προς άγραν ψήφων και πελατών.
Ενώ προετοιμάζεται το Νέο Λύκειο, με τις ευλογίες  των δανειστών, του ΟΟΣΑ και της κυβέρνησης, το λύκειο για λίγους και εκλεκτούς, έρχονται να δώσουν οδηγίες «αυτοεκτίμησης» και «μείωσης των προστριβών».
Αυτό είναι το όραμα της δημοτικής αρχής και τα φληναφήματα περί «αριστείας»: σχολεία σε εγκατάλειψη, γονεις και μαθητές απελπισμένοι και εξαντλημένοι, σπουδές για λίγους και αποθέωση του σωτήριου φροντιστηρίου.
Είναι ίσως δικαίωμά τους να έχουν αυτό το «όραμα» για την εκπαίδευση, αλλά όχι να χρησιμοποιούν για άλλη μια φορά το Δήμο και τις υποδομές/υπηρεσίες σαν τσιφλίκι τους!
Εκτός Πλάνου – Αντικαπιταλιστική κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια