ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συμμετοχή του Δήμου στο Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων -Ηπιόνη του Υπουργείου Υγείας.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετέχει ενεργά σε όλα τα προγράμματα πρόληψης που οργανώνονται και αναπτύσσονται από το Υπουργείο Υγείας με στόχο την προστασία της υγείας στη τρίτη ηλικία και τη προαγωγή αυτής.






Στο πλαίσιο  ανάπτυξης δράσεων που αφορούν το θέμα  του προγράμματος ΗΠΙΟΝΗ για το 2016 -2017 «Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων» οργανώθηκαν ήδη  μετρήσεις οστικής μάζας στο πληθυσμό ενώ ακολουθούν ενημερωτικές ομιλίες στα Κ.Α.Π.Η του δήμου με θέμα τη πρόληψη των πτώσεων   και της οστεοπόρωσης.
Η πρώτη ομιλία θα γίνει στο Β  Κ.Α.Π.Η  του Δήμου (Χρ.Τραπεζούντος 8 ,Ελληνικό) τη Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στις 10:00πμ με ομιλητή τον Ορθοπεδικό κ/ο Μπούτλα ενώ θαακολουθήσουν  ομιλίες και στα άλλα Κ.Α.Π.Η.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια