ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

Ο κατήφορος του Γιάννη Κωνσταντάτου δεν έχει τέλος

Έφτασε τώρα να γράφει στο FB ότι επειδή η παράταξή μας είναι αντίθετη στην τοποθέτηση καμερών στα σχολεία, υποθάλπτουμε τους βανδαλισμούς και τις φθορές που γίνονται σε δημοτικούς χώρους ή εγκαταστάσεις. 






Στα 40 και πλέον χρόνια ύπαρξής της η παράταξή μας, δεκάδες και εκατοντάδες στελέχη, μέλη και φίλοι της, έχουμε δώσει στην πράξη και όχι στα λόγια αμέτρητες αποδείξεις αγάπης και φροντίδας για το δήμο μας, ανιδιοτελούς εργασίας και προσφοράς. Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια περιουσία με όλες μας τις δυνάμεις και καμία σχέση δεν έχουμε ούτε μπορεί να έχουμε με βανδαλισμούς και φθορές σε βάρος της.

Είναι πολιτικά ανήθικο ο Γιάννης Κωνσταντάτος για να εξυπηρετήσει τις μικροπολιτικές του επιδιώξεις και να δικαιολογήσει την πρόθεσή του να βάλει κάμερες στα σχολεία να συκοφαντεί με αυτό τον τρόπο της παράταξή μας. 

Είναι χονδροειδέστατο ψέμα ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς συμφωνούν να μπουν κάμερες στα σχολεία και μόνο η παράταξή μας διαφωνεί. Αντί να κάνει ανακοινώσεις  και εξαγγελίες με την ευκαιρία συναντήσεων ο Γιάννης Κωνσταντάτος, ας ζητήσει να συζητηθεί το θέμα σε όλους τους συλλόγους των διδασκόντων και των γονέων και στα συνδικαλιστικά τους όργανα και τότε θα δει ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν διαφορετική γνώμη από την δική του και πιθανόν να είναι και οι περισσότεροι. Ας τολμήσει!

Αλλά αν έχει τόση σιγουριά για την πρότασή του, γιατί φοβάται το νηφάλιο διάλογο;  
Γιατί αρνήθηκε να παραχωρήσει στην παράταξή μας αίθουσα για να κάνουμε τη συζήτηση για τις κάμερες με ομιλητές δύο εκπαιδευτικούς και μία νομικό ώστε να φωτιστούν οι παιδαγωγικές και νομικές πλευρές της υπόθεσης;  Ή μήπως δεν υπάρχουν τέτοιες; 
Και έφτασε να χρησιμοποιεί το γελοίο επιχείρημα ότι είναι κομματισμός στα σχολεία, η εκδήλωση της παράταξής μας για θέμα που αφορά ακριβώς την εκπαιδευτική κοινότητα. Πέρα από το γελοίο των επιχειρημάτων, η συμπεριφορά αυτή συνιστά αυταρχικό κατήφορο που δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει έτσι. 

Τέλος αξίζει να σκεφτούμε όλοι και να μην αποφύγουμε να τοποθετηθούμε, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά ξεκάθαρα και χωρίς ταλαντεύσεις, στο εξής ζήτημα: πού οδηγείται η δημόσια ζωή στην πόλη μας, όταν υπάρχει μια δημοτική αρχή που χρησιμοποιεί συστηματικά για να πλήξει τους αντιπάλους της, τη συκοφαντία και το ψέμα, με μια παραπάνω από έκδηλη εμπάθεια, αλαζονεία και επιθετικότητα, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό;




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια