ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ένα απρόσμενο love story χωρίς happy end!

Χώρισαν η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης
Αλέξανδρος Παρθένης - Κατερίνα Θάνου: Η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία όπως αντίστοιχα κεραυνοβοληθήκαμε με την είδηση του γάμου τους! Πώς όμως από τον... ξαφνικό έρωτα και τον απρόσμενο γάμο το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο (που μάλιστα έχει ήδη βγει σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso);



Όλα ξεκίνησαν το 2011!
Η Κατερίνα γνωρίστηκε με τον Αλέξανδρο στα τέλη του 2011 σε κοσμικό μαγαζί της Γλυφάδας όπου δούλευε εκείνος. Από την πρώτη ματιά δημιουργήθηκε έντονη έλξη μεταξύ τους. Ωστόσο, στην αρχή η Κατερίνα φοβήθηκε να ανταποκριθεί γιατί, όπως υποστηρίζει πηγή από την πλευρά του Αλέξανδρου Παρθένη, δεν είχε και την καλύτερη γνώμη για τους ανθρώπους της showbiz.  Οι δυο τους, ξεκίνησαν να κάνουν αρχικά παρέα και μάλιστα ο Αλέξανδρος στάθηκε στο πλευρό του της Κατερίνας και στη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Όπως όλα έδειξαν η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε έρωτα κι έτσι οι δυο τους ξεκίνησαν να είναι μαζί πολύ σύντομα.
Και κάπου στις αρχές του 2012 ο φακός του TLIFE συνέλαβε την Κατερίνα στη Γλυφάδα με μονόπετρο!
Αμέσως μετά ήρθε και η... κεραυνοβόλα αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα "Εστία" την Τρίτη 10/1/2012: “Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής”. 
Το TLIFE είχε μιλήσει τότε με τη θεία της Κατερίνας, αδερφή του πατέρα της Λάμπρου κι επιβεβαίωσε το νέο. 
Οι περισσότεροι φίλοι του ζευγαριού έπεσαν από τα σύννεφα όπως ήταν φυσικό!
Ένας low profile γάμος!
Την 1η Φεβρουαρίου 2012 η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Γλυφάδας. Ο γάμος έγινε με άκρα μυστικότητα και όπως δήλωσε στο ΤLIFE ο δήμαρχος της Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, το ζευγάρι ήταν πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο. Συγκεκριμένα είπε: "Τον γάμο τον έκαναν σε πολύ στενό κύκλο, σαν δυο απλοί άνθρωποι, αξιοπρεπέστατα μακριά από τη δημοσιότητα. Ήταν μια προσωπική τους στιγμή άλλωστε... Ζήτησαν κι από μας να το κρατήσουμε μυστικό και θέλω να ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους του Δήμου που δεν διέρρευσε κάτι, γιατί κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην προσωπική του ζωή. Για μας τιμητικό ήταν που έγινε ο γάμος εδώ, μην ξεχνάμε ότι η κυρία Θάνου έχει δοξάσει την Ελλάδα παγκόσμια και μας έχει κάνει όλους υπερήφανους... Είχαν πει και οι ίδιοι ότι είναι μια προσωπική τους στιγμή κι ότι δεν χρειαζόταν η δημοσιοποίησή της... Νομίζω ότι πρέπει να γίνεται κατανοητό και σεβαστό αυτό το πράγμα. Είμαστε και υποχρεωμένοι να το κάνουμε σαν Δήμος... ήταν πολύ λίγα άτομα, στενός κύκλος. Πιο λίγα από δέκα! Κουμπάρες ήταν δυο κυρίες που υπέγραψαν, που δεν τις ξέρω.." 
Αμέσως μετά ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο μαγαζί όπου δούλευε ο Αλέξανδρος. 
Οι φήμες για μωρό
Το ζευγάρι διένυε την ευτυχισμένη περίοδο του γάμου του κάνοντας μετρημένες εμφανίσεις όπου πάντα έδειχναν αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Και φυσικά όλοι περίμεναν πότε θα ανακοίνωναν ότι θα γίνουν γονείς!
Δύο χρόνια μετά το γάμο τους, σε μια κοινή τους εμφάνιση, το ζευγάρι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού. 
Τότε δήλωναν: "Όλα θα έρθουν με τον καιρό τους και όταν πρέπει" είπε η Κατερίνα, ενώ ο Αλέξανδρος συμπλήρωσε πως: "Αν δεν χαρίσω στην Κατερίνα ένα παιδάκι, σε ποιον θα χαρίσω; Bασικά θα μας χαρίσω, γιατί πρέπει αυτό το είδος να διαιωνιστεί".
Τα ταξίδια και η κοινή τους επαγγελματική δραστηριότητα
Οι εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν πολύ σπάνιες. Και φυσικά όταν οι κάμερες τους συνελάμβαναν κάπου μαζί οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή. Το 2015, τρία χρόνια μετά το γάμο τους η Κατερίνα είχε δηλώσει: "Ταξιδεύουμε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σχεδόν τον μισό χρόνο στο εξωτερικό. Κάνουμε ταξίδια αναψυχής". Τότε, ένα μήνυμα στο κινητό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβαινε: "Λύθηκε το μυστήριο -δεν ξέρω αν πρέπει να το πω- γιατί κάνουν ταξίδια ο Παρθένης και η Θάνου στο εξωτερικό. Βγάζουν λεφτά από αυτό. Είναι ένα σύστημα που κάνεις ταξίδια και βγάζεις και λεφτά. Πας σε διάφορα μέρη, προτείνεις σε άλλους, βάζεις ένα ποσό και αν φέρεις και άλλους μαζί μειώνεται το δικό σου ποσό".
Παρόλα αυτά, τίποτα δεν προμήνυε το τέλος καθώς το ζευγάρι εξακολουθούσε μετά από τρία χρόνια γάμου να δείχνει ερωτευμένο!
Το τέλος του γάμου τους
Έτσι ξαφνικά όπως ακριβώς έγινε με το γάμο τους, "έσκασε" και η βόμβα του διαζυγίου τους!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι χώρισε οριστικά τον περασμένο Μάιο. Το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό και εκδόθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο μήνες μετά. Κάτω από άκρα μυστικότητα! Οι λόγοι είναι μέχρι στιγμής άγνωστοι. Και μένει να δούμε εάν κάποιος από τους δύο θα κάνει κάποια δήλωση για να επιβεβαιώσει το γεγονός!

Πηγή

tlife.gr
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια