ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Λόχαν ήρθε για να μείνει! Από το Los Angeles στη... Γλυφάδα, λόγω... έρωτα!

Από εκεί που τα βράδια της τα περνούσε σε κάποιο από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Αμερικής και διασκέδαζε με Χολιγουντιανούς αστέρες, τώρα βγαίνει στο Γκάζι και κάνει βόλτες στη Γλυφάδα.






Όλα δείχνουν ότι η Λίντσει Λόχαν ήρθε για να μείνει! Μπορεί να «έβρισε» το κοινό που έδωσε το «παρών» στο opening του νυχτερινού κλαμπ που φέρει το όνομά της, αλλά στους παπαράτσι που την εντόπισαν χάρισε το χαμόγελό της.



Η τηλεπερσόνα που αρνείται ότι μένει στην Ελλάδα λόγω του έρωτά της με τον Ντένυ Παπαγεωργίου – παρόλο που ο ίδιος μιλάει για τη σχέση του μαζί της – απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κάνει ότι κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι εγχώριοι celebrities: βόλτες στα νότια προάστια δηλαδή!


Φορώντας λευκή φούστα, κόκκινο μπλουζάκι και φλατ παπούτσια, η Λίντσει έδειχνε ενθουσιασμένη με τη… νέα της ζωή!





πηγη



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια