ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ισλαμικό Τέμενος και σχέσεις Κράτους – Εκκλησιών.

Η “Δημιουργία, ξανά!” οργανώνει δημόσια πολιτική συζήτηση για ένα φλέγον θέμα, με συνομιλητές δύο πολιτικούς που έχουν ξεχωρίσει για την ευθύτητα με την οποία διατυπώνουν τις απόψεις τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ψήφισε πρόσφατα, όπως και όλη η ΝΔ, υπέρ της επιτάχυνσης των εργασιών για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους, ο Θάνος Τζήμερος και η “Δημιουργία, ξανά!” είναι κατά, στο πλαίσιο του πλήρους διαχωρισμού κρατικών και θρησκευτικών λειτουργιών.

Η συζήτηση δεν θα έχει καμμία σχέση με τους πολυθεματικούς διαγωνισμούς λεκτικών πυροτεχνημάτων στους οποίους έχουν εθίσει το κοινό τα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε θα στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων. Το θέμα θα είναι ένα και μόνο και θα αναλυθεί από κάθε οπτική γωνία: με αφορμή το ισλαμικό τέμενος, αλλά και την πρόσφατη διαμάχη για τη διδασκαλία των θρησκευτικών, ποια πρέπει να είναι η πολιτική ενός σύγχρονου κράτους απέναντι στις θρησκείες και στους πιστούς των. Πού βρίσκεται η Ελλάδα και πού πρέπει να πάει.
Δεν θα υπάρχει κάποιος που να διευθύνει τη συζήτηση, ούτε προσυμφωνημένοι όροι καθώς και οι δύο συμμετέχοντες θεωρούν πως η τέχνη της συζήτησης είναι βασικό στοιχείο της δημοκρατίας, την οποία όλα τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να γνωρίζουν, και να το αποδεικνύουν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το κοινό θα μπορέσει να συμμετάσχει υποβάλλοντας ερωτήματα.
Θα υπάρξει διαδικτυακή ταυτόχρονη μετάδοση σε διεύθυνση που θα ανακοινωθεί το Σάββατο, εδώ: 




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια