ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σοφία Κούστα : Πολύ σκληρή για να υποκύψει

Πώς έχασε την ευκαιρία να τελειώνει με την πρώην σύζυγό του και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του εφοπλιστή


Ο Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία, σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές


ΟΔρ. Γιάννης Κούστας είναι κατά γενική ομολογία ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, όμως ακόμη και στενοί του φίλοι συνηγορούν σε ένα πράγμα. Υποτίμησε την δεύτερη σύζυγό του κ. Σοφία Κούστααγνοώντας ότι μια πληγωμένη γυναίκα είναι πιο επικίνδυνη ακόμη και από ένα άγριο θηρίο. Στα τέσσερα χρόνια που διαρκεί η δικαστική διαμάχη του με την γυναίκα που του χάρισε δύο παιδιά, είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει την υπόθεση του πολύκροτου, όπως εξελίσσεται, διαζυγίου του.


Δεν το έπραξε την πρώτη φορά με μια πρόταση που η κ. Κούστα δεν είχε κανένα πρόβλημα να δεχτεί αφού την κάλυπτε πλήρως, επιλέγοντας αργότερα να επανέλθει με μια άλλη, την οποία απέρριψε ασυζητητί, η γυναίκα που κατάφερε να μπλοκάρει λογαριασμούς του εφοπλιστή ύψους τριάντα εκατομμυρίων ευρώ.
Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τα διαζευκτικά ναυάγια του κ. Κούστα κάνει λόγο για μια αρχική πρόταση που έγινε κατά το φθινόπωρο του 2012, όταν η ένταση δεν είχε οξυνθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Σύμφωνα με αυτή δεύτερη σύζυγός του, προκειμένου να συναινέσει στην λύση του γάμου τους, θα ελάμβανε ένα ποσό της τάξης των σαράντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ και κάποιες άλλες παροχές.
Σε αυτές περιλαμβανόταν η χρήση των κατοικιών στο Λαγονήσι, την Γλυφάδα και η χρήση του διαμερίσματος που αγόρασε στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης ο εφοπλιστής. Ακόμη, σύμφωνα με το παρασκήνιο, την είχε διαβεβαιώσει ότι θα μπορούσε να κάνει χρήση του σκάφους για διακοπές μαζί με τα παιδιά τους.



Γιάννης Κούστας, Δήμητρα Μέρμηγκα

Κι ενώ οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και η Σοφία Κούστα ετοιμαζόταν να υπογράψει το διαζύγιο, ο εφοπλιστής πήρε πίσω την πρόταση, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και την ενημέρωσε ότι θα επανέλθει με άλλη.
Η άλλη, ήταν μια προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τα σπίτια στο Λαγονήσι και την Γλυφάδα, προκειμένου να περάσουν στην κυριότητά του με άδεια χρήσης σε αυτά από την κ. Κούστα και τα παιδιά τους.
Η πρόταση απορρίφθηκε άμεσα από την εν διαστάσει σύζυγό του και από εκείνη την στιγμή το παιχνίδι άρχισε να χοντραίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, με εκατέρωθεν δικαστικές αντεγκλήσεις και ασφαλιστικά μέτρα.
Οι εξελίξεις, μετά το “πάγωμα” των λογαριασμών του εφοπλιστή, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά οι κινήσεις του Δρ. Κούστα.
Κάποιοι λένε ότι σκέφτεται σοβαρά να επανέλθει με μια πρόταση που θα είναι πολύ κοντά στα όσα διεκδικεί η Σοφία Κούστα, ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα και να βγει το πολυπόθητο διαζύγιο.
Αυτό που τόσο πολύ επιθυμεί η αγαπημένη του κ. Δήμητρα Μέρμηγκα, ώστε να αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον ώριμο άνδρα που την γοήτευσε, παρά τα τριάντα έξι χρόνια διαφοράς τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι Γιάννης Κούστας, μετά τον αρραβώνα του με την κ. Δήμητρα Μέρμηγκα, δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του τόσο στη ναυτιλία όσο και στο κεφάλαιο του διαζυγίου του με την δεύτερη σύζυγό του, η οποία αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να υποκύψει…



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια