ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Λαμπερά εγκαίνια και γενέθλια στη Γλυφάδα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εντυπωσιακού «Begatti House» στη Γλυφάδα, όπου πλήθος κόσμου από την εγχώρια showbiz και όχι μόνο έδωσε δυναμικό παρών και παρακολούθησε ένα εντυπωσιακό fashion show μέσα σε ένα «σπίτι» διαμορφωμένο στα πρότυπα σύγχρονου χώρου ευεξίας.



Οικοδεσπότης της βραδιάς δεν ήταν άλλη από τη γνωστή γυμνάστρια των επωνύμων, Ελμίρα Μπεγκάτη (Elmira Begatti), η οποία συνδύασε τα εγκαίνια του εντυπωσιακού «Begatti House» μαζί την ημέρα των γενεθλίων της και ταυτόχρονα παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων της για το χειμώνα του 2016 μέσα από ένα πρωτοποριακό fashion show.
Έπειτα από 12 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της γυμναστικής και 3 χρόνια στο χώρο της μόδας η Ελμίρα Μπεγκάτη αποφάσισε να αποτυπώσει την δική της ιστορία ζωής σε έναν χώρο που να δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να συνδυάσουν την άσκηση με τη μόδα.
Στο εσωτερικό του «σπιτιού» μπορεί κανείς να απολαύσει τη γυμναστική του και παράλληλα να βρει τη νέα συλλογή ρούχων Begatti με all-day ρούχα που συνδυάζουν το ρομαντικό και μαλακό με το ροκ και άγριο στοιχείο και είναι κατάλληλα τόσο για τη γυμναστική όσο και για την καθημερινότητα.
Χορηγός της βραδιάς ήταν η εταιρεία Sunset Collection και η σαμπάνια Cattier που έδωσε την  ευκαιρία στους καλεσμένους  να απολαύσουν τη μοναδική γεύση της σαμπάνιας και να γίνουν μέρος ενός μοναδικού γευστικού ταξιδιού. 

View post on imgur.com


πηγη




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια