ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παρέλαση επωνύμων στα λαμπερά εγκαίνια του Begatti House

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εντυπωσιακού «Begatti House» στη Γλυφάδα και τα γενέθλια της Elmira Begatti.






Η βραδιά είχε πασαρέλα της νέας συλλογής χειμώνα 2016 και show γυμναστικής με τα πιο γνωστά μοντέλα της Ελλάδας. Το «Begatti House» είναι ένας πολυχώρος ευεξίας με άσκηση μασάζ και fashion.
Βρέθηκε εκεί από το Ίδρυμα Χαρά η κυρία Μαρτίνου και μέρος των εσόδων των ρούχων πήγαν για καλό σκοπό.
Η Elmira είναι στο χώρο της γυμναστικής τα τελευταία 12 χρόνια καθηγήτρια φυσικής αγωγής και τα τελευταία 6 χρόνια δασκάλα πιλάτες. Έχει ένα δικό της τρόπο εκγύμνασης τον οποίο τον εμπνέει από τους μαθητές της και για αυτό ξεχώρισε . 
Ένωσε γυμναστική και ρούχο υγεία άνεση fashion σε ενα δικό της mood σε μια δικιά της φιλοσοφία και ιστορία. 


Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους ήταν η Εύη Αδάμ, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Σόμμερ με την σύντροφό του, η Μάγδα Τσέγκου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πολλοί άλλοι.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια