ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γιώργος Καραγιαννάκης: Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Καραγιαννάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.



Ο άτυχος καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε τους τελευταίους μήνες στη Γλυφάδα, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, με τα οποία είχε συνεργαστεί.
Τραγική ειρωνεία, που έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του, είναι το ότι ο Γιώργος Καραγιαννάκης έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με ανθρώπους του χώρου, είχε μοχθήσει πολύ για να διακριθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς τον δυσκόλευαν κάποια περιττά κιλά και για πολλά χρόνια αγωνιζόταν για το μεροκάματο στα νυχτερινά κέντρα της περιφέρειας.
Ομως η χαρακτηριστική βαριά, αυθεντική φωνή του, που τον έκανε να ξεχωρίζει όπου και αν εμφανιζόταν, του χάρισε «πόντους» και μια σταθερή δουλειά στην Αθήνα. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή, ωστόσο οι αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.
Ο 38χρονος είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου και εμφανιζόταν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Elysee στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην «Espresso» στενός συνεργάτης του, για να βρίσκεται κοντά στο νυχτερινό κέντρο είχε νοικιάσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Palace Hotel» στην ίδια περιοχή.
«Ολο το καλοκαίρι εμφανιζόταν μόνος του στο μαγαζί και έσκιζε. Ηταν ένα απίστευτο παλικάρι, μια τρομερή φωνή και είχε όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε πως έφυγε από τη ζωή. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι...» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσει τις εμφανίσεις και τον χειμώνα. Γι' αυτό παρέμενε στην Αθήνα. Ηταν θέμα χρόνου να κλείσουμε και τους άλλους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονταν μαζί του, αλλά δυστυχώς έγινε το κακό. Τον χάσαμε...»
Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικά πρόσωπα του 38χρονου τραγουδιστή προσπαθούσαν από την περασμένη Πέμπτη να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά μάταια. Θορυβημένοι από την ασυνήθιστη «εξαφάνισή» του, επικοινώνησαν με το ξενοδοχείο και ζήτησαν από τον υπεύθυνο να ανεβεί στο δωμάτιο, για να διαπιστώσει αν ήταν καλά. Ομως, όταν άνοιξε την πόρτα μαζί με έναν υπάλληλο, έπαθαν σοκ αντικρίζοντας τον Γιώργο Καραγιαννάκη νεκρό πάνω στο κρεβάτι του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα και στο ξενοδοχείο έφτασαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής.
Ο χώρος αποκλείστηκε και ερευνήθηκε προσεκτικά, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει εγκληματική ενέργεια. Από την νεκροψία που έκανε ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο άτυχος καλλιτέχνης πιθανότατα υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που κοιμόταν. Ο Καραγιαννάκης φέρεται ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το βάρος του και μάλιστα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Ωστόσο, απάντηση στο ερώτημα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.
Γλέντι απου έμειναν στην ιστορία
Ο Γιώργος Καραγιαννάκης ήταν πολύ αγαπητός στον χώρο του, ενώ τα γλέντια που έστηνε με το που εμφανιζόταν στην πίστα έχουν περάσει στην ιστορία, όπως και ο λουλουδοπόλεμος που είχε πάντα τον πρώτο λόγο. Είχε συνεργαστεί με πολλά και σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Στις συνεργασίες του περιλαμβάνονταν αυτές με τον Γιάννη Σπανό, ο οποίος τον ξεχώρισε και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία τους σε συναυλίες του μεγάλου δημιουργού, αλλά και με τον Αντώνη Ρέμο, την Κατερίνα Κούκα, τη Σοφία Βόσσου και τον Γιώργο Δασκαλάκη.
Στο προφίλ του στο facebook υπάρχουν φωτογραφίες του με τον Χάρη Κωστόπουλο, την Κατερίνα Στανίση, τον Κώστα Καραφώτη, τον Λευτέρη Πανταζή, την Πωλίνα και τον Πασχάλη Τερζή. Μάλιστα, ο τελευταίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 38χρονου καλλιτέχνη, που είχε ξεκινήσει από μικρούς χώρους της Θεσσαλονίκης και πολύ γρήγορα ήρθαν οι εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και πίστες... Ο Γιώργος Καραγιαννάκης είχε κυκλοφορήσει τα τραγούδια «Ούτε θεό φοβήθηκες», «Σωστά και λάθη μου», «Του κόσμου τα παράπονα».
Συγκινητικό μήνυμα για τον Παντελίδη
Συγκινητικό ήταν μήνυμα που είχε γράψει ο 38χρονος τραγουδιστής για τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, δίνοντας έμφαση στο πόσο νέος έφυγε από τη ζωή:
«Καλό ταξίδι, ρε φίλε... Ηρθες και με τη μαγκιά σου άφησες το στίγμα σου και τον ήχο σου... Κρίμα, κρίμα, κρίμα που έφυγες νωρίς. Κουράγιο στην οικογένεια και στη μάνα...» έγραφε κάτω από την κοινή φωτογραφία τους.
Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο πλαίσιο της δουλειάς και είχαν αναπτύξει φιλική σχέση. Οπως έμελλε, όμως, επτά μήνες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη θα «συναντηθούν» στη γειτονιά των αγγέλων.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια