ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: Η άλλη προσέγγιση στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση


…….ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ…..ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ 2 ΕΓΓΡΑΦΕΣ…PRE-JUNIOR .Ι. ME 150€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ….. PRE-JUNIOR .ΙΙ. ΜΕ 180€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ….30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ……ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ & ΑΝΕΡΓΟΥΣ……


Κοντά σας από το 2013, δίνει την ευκαιρία σε μαθητές μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν την Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική γλώσσα, αξιοποιώντας τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους με την υλικοτεχνική υποδομή που προσφέρουν τα νέα τεχνολογικά μέσα.



Η 25ετής πείρα των καθηγητριών – ιδιοκτητριών που στελεχώνουν το χώρο, δίνει το πλεονέκτημα στους μαθητές και τις μαθήτριες να επιτυγχάνουν την σωστή εκμάθηση της γλώσσας  σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον.


Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα


Οι καθηγήτριες έχουν επιμεληθεί και προσαρμόσει τη διδακτέα ύλη και τα εκπαιδευτικά μέσα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες και δεξιότητες των μαθητών ώστε το μάθημα να είναι τόσο παραγωγικό όσο και ευχάριστο, με στόχο όχι μόνο την επιτυχία στις εξετάσεις όλων των επιπέδων των αναγνωρισμένων φορέων αλλά πρωτίστως την ευχέρεια στη χρήση της γλώσσας. 

Για όλα τα ανωτέρω και επειδή θέλουμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο των παιδιών – μελλοντικών στελεχών καταρτίζουμε τα προγράμματα αλλά και τις προσφορές, με βάση τις ανάγκες τις σημερινής οικογένειας.

Ø Έκπτωση σε κάθε 2 εγγραφές
Ø Pre-junior I για μαθητές Α’ Δημοτικού, με 150€ το χρόνο
Ø Pre-Junior II για μαθητές Β’ Δημοτικού, με 180€ το χρόνο
Ø 30%  έκπτωση για τους μαθητές των 2 πρώτων τάξεων Γαλλικών / Γερμανικών

Ø Ειδικές τιμές για πολύτεκνους & ανέργους  

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ  ΓΛΩΣΣΩΝ

ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 29 ΓΛΥΦΑΔΑ Δρομολόγηση (χάρτης google )
ΤΗΛ.: 2109637864





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


View post on imgur.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια