ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οι παραλίες της Αττικής - μέρος 1ο: από τον Άλιμο ως το Σούνιο

Το αθηνόραμα πάει παραλία ξεκινώντας επί ένα μήνα μια νέα σειρά άρθρων με πλήρη ανταπόκριση από τα μέτωπα του αττικού αιγιαλού. Στο πρώτο μας θέμα, η Ιωάννα Γκομούζα και
ο Βαλσάμης Δουκάκης όργωσαν την παραλιακή από τον Άλιμο μέχρι το Σούνιο, κι ανακάλυψαν ό,τι καινούργιο παίζει σε daylife και nightlife στην αττική ριβιέρα. Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι «τρέχει» στις παραλίες της πόλης.




Φάληρο - Άλιμος

Απόψε πας με τραμ Μποτιλιάρισμα νωρίς νωρίς στην παραλιακή; Το σκηνικό της Ακτής του Ήλιου (2109855169 ) με τους φοίνικες φαντάζει πειστικό για να τραβήξετε χειρόφρενο. Θα βρείτε βέβαια και ωραίο... υλικό που θα σας κρατήσει: αφράτα πουφ στο «Nalu» για ηλιο­θεραπεία στην ακροθαλασσιά, καθιστικά για κουβέντα και τσιμπολόγημα κάτω από τα αρμυρίκια στο «Akanθus», φάση πάρτι με DJs στο «Bolivar Beach Bar», παιχνίδια με τσουλήθρες και ποδήλατα θαλάσσης. Εκατέρωθεν της Ακτής του Ήλιου η πρόσβαση είναι δωρεάν. 

Η θάλασσα στα Λουτρά Αλίμου βέβαια δεν μας ιντριγκάρει, αλλά κάτι η προσιτή σκιά, κάτι τα πλωτά φουσκωτά παιχνίδια, οι πιτσιρικάδες δίνουν ραντεβού στο «Bikini Beach Βar». Εναλλακτικά η οργανωμένη παραλία «The Place» («Poseidon Hotel» ) στο Φάληρο διαθέτει ξαπλώστρες, ταβέρνα (με μεγάλη ποικιλία από μεζέδες, φρέσκα ψάρια, κρεατικά και μαγειρευτά ) και beach bar. Με το ηλιοβασίλεμα, πάντως, ανηφορίζουμε στο rooftop bar του «Poseidon» απέναντι για να απολαύσουμε τον ανοιχτό ορίζοντα με ένα κοκτέιλ Poseidon Skyfall.

Σταθερή αξία με νέο αέρα Όταν η παρέα ψηφίζει αμμουδιά στη Γλυφάδα, αράζουμε στην επικράτεια του «Balux The House Project». Ο ντιζαϊνάτος πολυχώρος προσφέρει όλα τα κομφόρ: παρεΐστικα καθιστικά, εστιατόριο (με μεσογειακές γεύσεις, πίτσα και σούσι ), wi-fi, μπιλιάρδο και PlayStation, παιδότοπο για τους μικρούς, ακόμη και «παγόβουνο» για παιχνίδια στη θάλασσα. Γύρω από την πισίνα του «The Balux Cafe Seaside Paradise» η ημέρα κυλά με δροσιστικές γουλιές strawberry face cocktail, μουσική (τα σαββατοκύριακα από το μεσημέρι ) και μασάζ από τον Τζόνι.

Θα σας πείσει ως σκηνικό για να μείνετε και για φαγητό (φετινή άφιξη στον κατάλογο το Mongolian Burger ). Αλλιώς επιβιβαστείτε στη νέα... κιβωτό. Στην άλλη πλευρά του Αστέρα, το «Ark» ήρθε για να φέρει ταξιδιάρικη αύρα στις εξορμήσεις μας με lounge ακούσματα­, αποικιακές νότες στο ντεκόρ, ιδιαίτερους καφέδες, ενδιαφέροντα κοκτέιλ με την υπογραφή του ταλαντούχου Τεό Σπυρόπουλου και γεύσεις διά χειρός Γιάννη Μπαξεβάνη.

South Coast

Όλα τα κορμιά στη Βούλα
Βολική στην πρόσβαση και με χορταστικό μενού παροχών που κάθε χρόνο εμπλουτίζεται, δεν είναι να απορείς που η Α΄ Πλαζ Βούλας ( 2108958800 ) έχει σταθερό και fit κοινό. Η trendy νεολαία ρίχνει άγκυρα στην επικράτεια του «S Beach», στην αμμουδιά ή γύρω από την πισίνα. Τις Κυριακές παρτάρει με house ρυθμούς ή live, ενώ τα σαββατοκύριακα μπορεί να το ρίξει και στη γυμναστική.

Αν κινηθείτε προς τα αριστερά, θα βρείτε πολλές οικογένειες χάρη στο θαλάσσιο πάρκο­ αναψυχής OnAqua. Ακόμη και πλωτούς καναπέδες μπορείτε να νοικιάσετε εδώ, με μπίρες και κρασί σε ψυγειάκι! Στις αφίξεις της σεζόν σημειώνουμε τα μαθήματα SUP yoga και τα τουρνουά beach volleyball. Εμείς, πάλι, θα ερχόμασταν και αφού πέσει ο ήλιος για βραδινές εξορμήσεις με φωτιζόμενα κανό και σανίδες!

Βουλιαγμένη


Κάθε φυλή και παραλία 
Νεανικές παρέες, οικογένειες Αθηναίων, ξένοι τουρίστες: έχει σουξέ η Ακτή Βουλιαγ­μένης (2108960769 ) και δεν μας κάνει εντύπωση. Το εισιτήριο είναι προσιτό και στην αμμουδιά της ούτε η σκιά κοστίζει επιπλέον ούτε το wi-fi. Αν βέβαια το αντέχει η τσέπη σας, η γειτονική Astir Beach (2108901619 ) υπερέχει σαφώς, με διάφανα νερά και κλασάτες υπηρεσίες (spa, shopping, περιοχή για μη καπνίζοντες ). Ανάμεσα στο μοδάτο κοινό με τα θανατηφόρα κορμιά θα χορτάσετε βουτιές από τις πλωτές εξέδρες, θα «σερφάρετε» στο διαδίκτυο από τα αναπαυτικά day beds, θα μπείτε στο ρυθμό της γιόγκα, του πιλάτες και του MIB. 

Και μετά μπορείτε να παραγγείλετε παγωτό, φρουτοσαλάτα ή κάτι άλλο νόστιμο από τα «T.G.I. Friday’s» στην ξαπλώστρα. Για τις 5/7 (5 μ.μ. ) ετοιμάζουν beach party, αφού o DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος καταφθάνει για την παρουσίαση της νέας του συλλογής «Sun:Set 3». Αν όμως αποφασίσετε να έρθετε βράδυ, τόσο το ιαπωνικό εστιατόριο «Matsuhisa» όσο και η «Γαλάζια Hytra» με τις ελληνικές γεύσεις της διαθέτουν δύο από τα πιο όμορφα locations της ακτογραμμής και κουζίνα επιπέδου.
Στη συνέχεια της παραλιακής η πιτσιρικαρία δίνει ρεσιτάλ βουτιάς στο Β΄ Λιμανάκι κάτω από την καντίνα, ενώ οι γυμνιστές αράζουν πιο μοναχικά στα γκρίζα βράχια λίγο πιο πριν, ανάμεσα στο Α΄ και το Β΄ Λιμανάκι. Όσοι προτιμήσετε την ατμοσφαιρική Λίμνη Βουλιαγμένης ( 2108962237 ) θα ανακαλύψετε ότι πλέον στα ζεστά νερά της μπορείτε να δοκιμάσετε και SUP yoga, το απόλυτο αθλητικό trend φέτος. Το βράδυ απολαμβάνουμε με φόντο τα φωτισμένα βράχια live από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες – για τον Ιούλιο σημειώστε τις εμφανίσεις του σπουδαίου τζαζ μπασίστα Stanley Clark ( 8-9/7 ) και του κουαρτέτου του σαξοφωνίστα Ravi Coltrane ( 13/7 ).

Δύο φευγάτες γευστικές στάσεις


Ψηλά στη Λεωφόρο Καλυβίων τα πρωινά δημιουργείται συνωστισμός για το«προπολεμικό» ψωμί από τον ξυλόφουρνο του Παπασταύρου, με ιστορία από το 1955. Χωρίς καθόλου μαγιά, ζυμώνεται στις 2 π.μ. μόνο με προζύμι και αλεύρι μαύρο και σταρένιο και ξεφουρνίζεται πρωί πρωί για όσους το προλάβουν. Δια­τηρείται δε μέχρι 15 ημέρες.

Αν η παρέα είναι αυτό λέμε «μπον βιβέρ», κάντε μια στάση στην κάβα Λίθοινον στη Λεωφ. Σαρωνίδος. Θα βρείτε περί τις 25.000 φιάλες κρασιού από όλον τον κόσμο, κουβανέζικα πούρα, ποιοτικά deli κι ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο-μινιατούρα, που χωρά μόλις 16 άτομα.

Βάρκιζα

Για μπανάκι και σπορ 
Οι οικογένειες και τα νεαρά ζευγάρια τιμούσαν πάντοτε την οργανωμένη πλαζ της Βάρκιζας για τη φίνα αμμουδιά και τα θαλάσσια σπορ. Φέτος, χάρη στις νέες υπηρεσίες της, η φάση εδώ παραπέμπει σε beach... mall. Μπαίνοντας στο «Varkiza Resort - Yabanaki Beach» (2108972414 ) ζηλέψαμε την κοπέλα που απολάμβανε μασάζ στο «The hands». 

Προτού κλείσουμε κι εμείς ραντεβού, δοκιμάσαμε ένα φρεσκοστυμμένο χυμό από το καινούργιο «Nova Gea» και υποσχεθήκαμε την επόμενη φορά να αράξουμε σε αυτήν τη «γειτονιά», στο προσεγμένο ντεκ του «Sundara» για φαγητό ή στις ξύλινες σεζλόνγκ απολαμβάνοντας κοκτέιλ Pinko και Mastic Smash. Πιο κεντρικά, το «Moana beach bar» εξασφαλίζει πρώτο πουφ ή καναπέ... πίστα στη θαλασσινή δράση (ιστιοσανίδες, ski, wake surf, SUP yoga, μπανάνες και πάει παίζοντας ). «Αδερφάκι» εδώ απέκτησαν φέτος το γλυφαδιώτικο bar «Holy Spirit», όπως και το sushi bar «Kazoku» και η τρατορία «Vincenzo»
Για έναν καφέ, ένα ποτό ή μια πίτσα με θέα στη θάλασσα αξίζει να ανακαλύψετε και το «Philip» στην πλατεία της Βάρκιζας. Εκτός πλαζ, κατοικοεδρεύει και το εστιατόριο­ «Καστελόριζο», το οποίο μάλιστα κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένει για θαλασσινά και μετά­ μουσικής. Επίσης καλή πρόταση στην ίδια περιοχή, που κεντράρει στο ψιλό ψαράκι και στους ψαρομεζέδες, είναι το «Ψαράκια και Θαλασσινά».

Κοσμοπολίτικα και ποιοτικά, το C-Lounge του «Island» λίγο πιο κάτω είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους θέλουν να περάσουν την ημέρα τους με φόντο τα σκάφη, ενώ για τις πιο προχωρημένες ώρες το club-restaurant ανεβάζει ρυθμούς με ενδιαφέρουσα fusion κουζίνα, uptempo μουσική και πολλούς celebrities. Όχι πως η περιοχή δεν ενδείκνυται και για πιο low budget καταστάσεις. Με δική μας ομπρέλα ευχαρίστως αράζουμε στο ελεύθερο κομμάτι του μεγάλου κόλπου, με προμήθειες από το φούρνο του Γεωργιάδη και σουβλάκια από τον Ζάχο ή κάνουμε κράτηση (τις Κυριακές ) στο cult, χύμα στο κύμα ταβερνάκι του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βάρης-Βάρκιζας.

Mojito Bay

Λάτιν πάρτι και ρηχά νερά Στον κόλπο της Λομπάρδας ( 2291078950 ) η ημέρα ξεκινά χαλαρά, με ξένες μουσικές και μπόμπιρες να τσαλαβουτούν στα ρηχά νερά. Τις Κυριακές τα μεσημέρια όμως οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς οι Pistola la Esencia έρχονται με latin κέφια. Αν βέβαια προτιμάτε απλώς να λιώνετε στην παραλία, αράξτε στις μπλε και ρατάν ξαπλώστρες και παραγγείλετε club sandwich και –τι άλλο;– mojito.

Λαγονήσι



Οι σπορτίφ πάνε Grand Beach
Η φινετσάτη παραλία στο «Grand Resort Lagonissi» με τα γαλανά νερά δεν είναι τυχαία η αγαπημένη των αθλητικών τύπων και των πιτσιρικάδων. Οι πρώτοι θα βρουν στο κέντρο θαλάσσιων σπορ ακόμη περισσότερες προτάσεις (πτήσεις με flyboard, SUP yoga, μαθήματα windsurf με τον Νίκο Βαρδαλάχο, έναν από τους ταχύτερους windsurfers παγκοσμίως κ.ά. ). Οι δεύτεροι ξεσαλώνουν κάνοντας βουτιές στο λιμανάκι όσο οι μαμάδες χαλαρώνουν στην αμμουδιά και στις ξύλινες όχθες της πισίνας μέσα στη θάλασσα.

Ακόμη ένας λόγος για να την τιμήσετε φέτος: το πλωτό beach bar ανοίγει ξανά τα βράδια με μουσικές και κοκτέιλ πάνω στη θάλασσα. Μια ενδιαφέρουσα νυχτερινή μικρο­πιάτσα είναι αυτή που φτιάχνουν στην αρχή της Λεωφόρου Καλυβίων το «Imbue», με προσεγμένα κοκτέιλ και γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς στα decks τα βράδια του Σαββάτου, το open air «Boa» και το «Friends», που ενίοτε φιλοξενεί και live βραδιές. Συνεχίζοντας, τώρα, προς το κέντρο των Καλυβίων, με τη λεγόμενη και... πλατεία της χοληστερίνης, οι μυρωδιές από ονομαστά παϊδάκια, μπιφτέκια και κάθε λογής κρεατικά μας οδηγούν αβλεπί στον «Χριστόφορο» και στο «Τρίγωνο».

Ανάβυσσος και πέριξ

Τα νέα και τα ωραία τους Απλόχωρες αμμουδιές, κεφάτα beach bars, γεύσεις με επώνυμη υπογραφή, καρφιά στην άμμο και γκάζια στο νερό: κανείς δεν μένει παραπονεμένος στην Ανάβυσσο. Στην ντιζαϊνάτα ανανεωμένη παραλία του ξενοδοχείου «Eden Beach» κάντε μια στάση και μόνο για ένα δείπνο με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια, δροσιστικά smoothies στις κούνιες ή ένα κοκτέιλ Aegean Sea στα ξύλινα κρεβάτια με τις τιρκουάζ μαξιλάρες την ώρα που ο ήλιος βάφει κόκκινο το σκηνικό πίσω από το βράχο-σήμα κατατεθέν της παραλίας. 

Ένα χιλιόμετρο παρακάτω η γκρίζα βοτσαλάδα στα Σκαλάκια, κάτω από το μπαράκι «Νήσος», κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά με τα γαλαζοπράσινα νερά της. Αν έρθουμε νωρίς, μπορεί να πιάσουμε μία από τις λιγοστές (δωρεάν ) ψάθινες ομπρέλες. Αλλιώς συνεχίζουμε για την αγκαλιά του Αγίου Νικολάου. Τις καθημερινές υπάρχει άπλετος χώρος για να στρώσουμε ψάθα στην αμμουδιά ή στις (δωρεάν ) ξαπλώστρες του «Nuevo Loca» πίνοντας Tanguerito.

Θέλει η παρέα σπορ; Στις δύο άκρες της αμμουδιάς της Αναβύσσου, το Kouros Surf Club (2291040804 ) και η προσεγμένη πλαζ του ξενοδοχείου «Plaza Resort» δίνουν πολλές εναλλακτικές για να το... σανιδώσουμε σερφάροντας, αλλά και με ski, jet ski, parasailing, καγιάκ και φουσκωτά. Οι παρέες και οι οικογένειες εδώ συνήθως κυνηγούν μια θέση στις ομπρέλες στο κέντρο της παραλίας, όπου απλώνουν την επικράτεια και τις μουσικές τους οι καντίνες «Hawai» και «Cancun», ή πιο κάτω στα αρμυρίκια της Παλαιάς Φώκαιας. Σημειωτέον ότι η παραλία των Αλυκών Αναβύσσου διαθέτει πλέον ηλεκτροκίνητη ράμπα κολύμβησης για άτομα με κινητικά προβλήματα (όπως και η Γαλάζια Ακτή στο Λαγονήσι και η παραλία της Αγίας Μαρίνας ). 

Όταν έρθει η ώρα για φαγητό, υποκύπτουμε στο trend της προσιτής ψαροφαγίας που κομίζει εδώ και λίγο καιρό η μονίμως γεμάτη «Ψαρού» μεταξύ Σαρωνίδας και Μαύρου Λιθαριού, με προτάσεις όπως τσιροσαλάτα καπνιστή με αγγούρι και λιαστή ντομάτα ή φιλετάκια πέρκας σε φύλλο κανταΐφι. Στην Παλαιά Φώκαια δεν αντιστεκόμαστε στη φοβερή γαριδομακαρονάδα και τις υπόλοιπες θαλασσινές νοστιμιές του «Ναύτη» (2291038349 ), ενώ όταν η διάθεση τραβάει κρέας αναζητούμε τραπέζι στο «Χή.μα.» (2291078235 ), που προέκυψε από τις συνασπισμένες δυνάμεις ενός χημικού κι ενός μαθηματικού. Θα κλείσουμε με χειροποίητα παγωτά από το «Και στην Κορφή Κανέλα».

Αν, πάλι, αποφασίσουμε να καθίσουμε για ποτάκι, κατευθυνόμαστε στη Λεωφόρο Σαρωνίδας και ­πιάνουμε πόστο στο «Aires», ιδανικά στο πεζοδρόμιο για εσάνς... νησιωτική. Όσοι αποφασίσουν να το τραβήξουν κι άλλο, ας έχουν υπόψη τους ότι τα beach bars των ξενοδοχείων «Eden», «Alexander» και «Μαύρο Λιθάρι» ανεβάζουν την ένταση τα βράδια.
Στην Άμμο με ολόγιομο φεγγάρι
Με μαγιό, βερμούδα ή καφτάνι, φέτος οι νύχτες με πανσέληνο θα μας βρουν να χορεύουμε ξυπόλητοι στην αμμουδιά. Θεσμός τα full moon parties του «Bolivar» στην Ακτή του Ήλιου. Ο Ιούλιος θα μπει σε afro-house ρυθμούς με τον Kiko Navarro, στις 31/7 αναλαμβάνουν οι Max the Sax με μπιτάκια και live σαξόφωνο, ενώ full moon party έχει και στις 29/8. Νυχτέρια μέχρι πρωίας συνηθίζει με την πανσέληνο και το «Il Canto Βeach Βar» στον Χάρακα, με αναμμένες δάδες στην άμμο και τον DJ να παίζει από reggae μέχρι ελληνική pop.

Από Θυμάρι μέχρι Σούνιο

Σαφάρι σαν σε νησί 
Η δόμηση αραιώνει, ο δρόμος συνεχίζει φιδογυριστά δίπλα σε αμμουδερές αγκαλιές και βράχινες πλαγιές προσφέροντας θέα σε βραχονησίδες, γραφικούς ορμίσκους και ιστιοπλοϊκά. Μετά το Θυμάρι η πόλη είναι πολύ μακριά και τα παράθυρα επιβάλλεται να είναι ανοιχτά για να μυρίσουμε... διακοπές. Η γραφικότητα βέβαια δεν συνεπάγεται πάντα εύκολες βουτιές, αφού κάποιες φορές, π.χ. στα Λεγραινά, η θάλασσα κρύβει βράχια. Σε αυτό το κομμάτι όμως βρίσκονται και οι αγαπημένες μας παραλίες στα νότια. Ο απλόχωρος αμμουδερός Χάρακας με καντίνα και το beach bar «Ιl Canto», όπου ο Κώστας και ο Σωτήρης σερβίρουν σούπερ καφέδες, κοκτέιλ και, άμα λάχει, ζογκλερικά. 

Η διάσημη βοτσαλάδα ΚΑΠΕ με τα καταγάλανα νερά, που διαθέτει και... αυτόνομο κομμάτι για τους γυμνιστές – απαραιτήτως με προμήθειες. Η πριβέ βοτσαλωτή γωνιά με τα πράσινα νερά στο τέλος του Θυμαριού, κάτω από το πλάτωμα του κεντρικού δρόμου. Στο τέρμα του παραλιακού των Λεγραινών, η απλή ψαροταβέρνα «Μαρίδα» ( 2292051221 ) έχει ιστορία 70 και βάλε χρόνων και σερβίρει αφράτους κολοκυθοκεφτέδες με σκορδάτη σος, χταποδάκι λιαστό στη σχάρα και φρέσκο ψάρι από τους ψαράδες της περιοχής.
Κρυμμένη από πυκνές πρασιές, αλλά παρόλα αυτά πολύ δημοφιλής, η ταβέρνα «Θόδωρος & Ελένη» (2292051936 ) στο κέντρο του οικισμού προτείνει γαρίδες πανέ με σουσάμι, υπέροχα αχνιστά μύδια με σκόρδο και κρασί σε βαθιά εμαγιέ κατσαρόλα αλλά κι ένα εντυπωσιακό πιλάφι με ολόκληρο καβούρι. Το σαφάρι στα νότια τερματίζει στο Σούνιο, συνήθως στην οργανωμένη αμμουδιά του ξενοδοχείου «Αιγαίον» (2292039200 ). Παίρνουμε παγωτό Kayak, πιάνουμε ξαπλώστρα και με ένα φωτογραφικό κλικ «αγγίζουμε» απέναντι το ναό.

Υπέροχο το πλάνο στα αρχαία και στον κόλπο με τα ιστιοπλοϊκά και από την παραλία του ξενοδοχείου «Cape Sounio Grecotel». Αν δεν σκοπεύετε να διαθέσετε € 25 για ξαπλώστρα, πιάστε θέση προς το μπαρ, στις κούνιες στην αμμουδιά ή στα καθιστικά στις ξύλινες προβλήτες. Αν αποφασίσετε να μείνετε εδώ, το βράδυ μπορείτε να χαρείτε τις γκουρμέ δημιουργίες του «The Restaurant». Αλλιώς, όταν έρθει η ώρα για φαγητό, πάντα με αντίστοιχο «κάδρο», η ψαροταβέρνα «Ο Ηλίας» (2292039114 ) είναι κλασική επιλογή από το 1944 και μπορείτε να πάτε και με το μαγιό.

2 «μυστικές» βουτιές


Στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου με το ταίρι σου. Σαββατοκύριακο που η παραλία θα γεμίσει γκαραντί, ανηφορίστε στο πέτρινο εκκλησάκι στη νησίδα. Ακολουθήστε το μονοπάτι που βγάζει στην πίσω πλευρά, σε μια αγκαλιά με διάφανα νερά ανάμεσα σε βράχια. 

Στα Λεγραινά
 με το ναό του Ποσειδώνα στο πιάτο. Στο 63,5ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, αν δεν βρείτε πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, στρίψτε δεξιά και «σερφάρετε» ανάμεσα στις βίλες στο στενό τσιμεντόδρομο. Καταλήγει σε αδιέξοδο, αλλά ένα σύντομο μονοπάτι θα σας βγάλει στην αμμουδιά.
INFO Η τιμή εισόδου στις οργανωμένες παραλίες κυμαίνεται από € 4 μέχρι και € 25 στα πολυτελή resorts. 
Ιωάννα Γκομούζα jgomouza@athinorama.gr
Βαλσάμης Δουκάκης vdoukakis@athinorama.gr



πηγη



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια