ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συναυλία της σχολής κρουστών & παράσταση σύγχρονου χορού


Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ στο Πέτρινο Ανοιχτό Θέατρο Αργυρούπολης όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά με έντονους μουσικούς ρυθμούς από τα τμήματα της σχολής Κρουστών «Σπύρος Λιβιεράτος» καθώς και δυναμικούς μοντέρνους χορούς Hip – Hop και Zumba των τμημάτων Σύγχρονου Χορού του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.


Ήταν μια παράσταση που ανέδειξε την δουλειά που έκαναν οι μαθητές τη χρονιά 2015-2016 στα συγκεκριμένα πολιτιστικά τμήματα.
Οι ηλικίες των συμμετεχόντων ήταν ποικίλες (παιδιά – έφηβοι – ενήλικες) όπως και το επίπεδο (αρχάριοι έως προχωρημένοι), αλλά δεν έλειψε από κανέναν το κέφι και η ζωντάνια και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. 
Το κοινό χειροκροτούσε καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τόσο τους μουσικούς της σχολής κρουστών που ερμήνευσαν γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια στα ντραμς και στα παραδοσιακά κρουστά χορευτικούς ρυθμούς όπως καρσιλαμά κ.α όσο και τις  χορεύτριες του μοντέρνου χορού που εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους φιγούρες αλλά και με την ενδυματολογική τους παρουσία.
Η διδασκαλία και η επιμέλεια της παράστασης ήταν του δασκάλου των ΚρουστώνΑνδρέα Νικόλη και της δασκάλας του μοντέρνου χορού Νεφέλης Ζαμπέλη.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της βραδιάς απονεμήθηκαν από το Δημοτικό Σύμβουλο υπεύθυνο Πολιτισμού Φώτη Ιασωνίδη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Βασίλη Κρητικό αναμνηστικά βιβλία στους συντελεστές σε μια προσπάθεια προαγωγής του βιβλίου που έχει ξεκινήσει η Πολιτιστική Επιτροπή
Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και πάντα επιτυχίες!
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια