ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έρχεται ο Τραμπ...




Ο Ντόναλντ Τραμπ έρχεται στην Ευρώπη για να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία μίσους, ακριβώς τη στιγμή που η ακροδεξιά κερδίζει έδαφος και η Μ. Βρετανία ίσως φύγει από την ΕΕ. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να πούμε στον Τραμπ και τους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες του να κρατήσουν το μίσος τους έξω από την Ευρώπη. Θα παραδώσουμε το μήνυμά μας απευθείας στον Τραμπ και τους συμμάχους του στον διχασμό,και θα απαντήσουμε στο φασισμό τους καταγράφοντας παγκόσμιο ρεκόρ με μια τεράστια πανευρωπαϊκή αλυσίδα φιλιών που θα κατακλύσει τα ΜΜΕ με εικόνες αγάπης και ενότητας:

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ


Μάντεψε ΠΟΙΟΣ έρχεται στην Ευρώπη... 
Ο άνθρωπος που αποκαλεί τις γυναίκες «χοντρές γουρούνες» και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ρίξει πυρηνική βόμβα στην Ευρώπη. Το αμερικανικό είδωλο της ακροδεξιάς… Ο Ντόναλντ Τραμπ!
Η ρητορική φόβου και βίας του Τραμπ έχει πυροδοτήσει τον φασισμό στις ΗΠΑ. Τώρα, ξεκινά την περιοδεία του για να φέρει αυτό το μίσος και στην Ευρώπη, ακριβώς τη στιγμή που η ακροδεξιά κερδίζει έδαφος και η Μ. Βρετανία ενδέχεται να αποχωρήσει από την ΕΕ.  




Ο Τραμπ προσγειώνεται στη Μ. Βρετανία την παραμονή του δημοψηφίσματος, όπου εκεί ηγείται της εκστρατείας της διχόνοιας ο φίλος του Μπόρις Τζόνσον. 

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να τους πούμε να κρατήσουν το μίσος τους έξω από την Ευρώπη. Θα παραδώσουμε το μήνυμά μας απευθείας στον Τραμπ και τον Τζόνσον και θα επιχειρήσουμε να σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνεςδημιουργώντας μια τεράστια αλυσίδα φιλιών σε Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για να κατακλύσουμε τα ΜΜΕ με εικόνες αγάπης και ενότητας, αντί διχασμού.

https://secure.avaaz.org/el/loveeuenlock/?bvJJLjb&v=77964&cl=10219725539&_checksum=17663c4ff24b496c45a58e464596b0488d12da3923728fe9de581fc8dfdb46bf

Η ακροδεξιά κερδίζει έδαφος σε ΗΠΑ και Ευρώπη σπέρνοντας τον φόβο για να μας βάλει να φαγωθούμε μεταξύ μας και να χτίσει τείχη που θα κρατούν έξω όποιον είναι διαφορετικός. Τώρα ο Τραμπ, το αμερικανικό είδωλο της ακροδεξιάς, καταφθάνει με μια βαλίτσα γεμάτη προκατάληψη και βία. 

Ας μη γελιόμαστε, η ΕΕ έχει πολλά στραβά και μαζί θα συνεχίσουμε τις εκστρατείες μας για να την αλλάξουμε. Όμως, ενωμένοι οι λαοί της Ευρώπης καταφέραμε να διατηρήσουμε την ειρήνη για 70 χρόνια μετά από δύο καταστροφικούς πολέμους. Φαντάσου λοιπόν τι άλλο μπορούμε να πετύχουμε αν παραμείνουμε μαζί.

Αν η Μ. Βρετανία αποχωρήσει απ’ την ΕΕ, θα είναι μια μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά και πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Αν όμως αποφασίσει να παραμείνει, θα είναι μια γροθιά σε όλους τους Τραμπ και τους Τζόνσον του πλανήτη. Ας τους αποδείξουμε ότι η αγάπη μας νικάει το μίσος τους και ότι αυτά που μας ενώνουν ως ευρωπαίους πολίτες και ως ανθρώπους είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Λάβε τώρα μέρος στην εκστρατεία:

https://secure.avaaz.org/el/loveeuenlock/?bvJJLjb&v=77964&cl=10219725539&_checksum=17663c4ff24b496c45a58e464596b0488d12da3923728fe9de581fc8dfdb46bf
Οι τσιρίδες τους τρυπούν αφτιά. Όμως, αν 18 εκατ. ευρωπαίοι αβαζίτες και αβαζίτισσες ενωθούμε, η χορωδία μας θα υπερισχύσει. Ας φωνάξουμε λοιπόν δυνατά και καθαρά: Το ευρωπαϊκό όνειρο δεν έχει πεθάνει και θα αγωνιστούμε για αυτό. Όχι με μίσος, όχι με ψέματα, αλλά με αγάπη, ήρεμη αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη. 

Με αγάπη και σεβασμό,

Christoph, Alex, Marie, Σπύρος, René, Nick, Fatima, Ricken, Mélanie και όλη ομάδα του Avaaz

Περισσότερες πληροφορίες:

Die Welt: «Η Ευρώπη παίζει το τελευταίο της χαρτί» — CNN Greece
http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/35945/die-welt-h-eyropi-paizei-to-teleytaio-tis-xarti  

Μπόρις Τζόνσον - Brexit: Η Ε.Ε. ακολουθεί τον δρόμο του Χίτλερ — Το Βήμα
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=799574 

Ένα παθιασμένο φιλί Τραμπ-Τζόνσον στην καμπάνια κατά του Brexit — News
http://www.news.gr/kosmos/evroph/article/266676/ena-pathiasmeno-fili-tramp-tzonson-sthn-kampania-ka.html 

Δημοψήφισμα για την ΕΕ: Ο Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει το Brexit (στα αγγλικά) — BBC
http://www.bbc.com/news/uk-politics-eu-referendum-36219612 

Φανταστείτε την Ευρώπη στο χάος και την ελευθερία απλά ένα κενό σύνθημα (στα αγγλικά) — The Guardian
http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/jun/04/2026-after-eu-vote-europe-chaos-freedom-empty-slogan 

Η σύγκριση της ΕΕ με ναζιστικό υπερκράτος από τον Μπόρις Τζόνσον δείχνει ότι η εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης «έχει ξεφύγει από την ηθική πορεία της» (στα αγγλικά) — Independent
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/boris-johnson-compares-eu-aims-hitler-nazi-superstate-referendum-brexit-a7030061.html


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια