ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τηλεμαχία Κωνσταντέλλου για το νυχτερινό κέντρο στη Βούλα

Σχεδόν ημίωρη ήταν η αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού Ε στη διαμάχη για το Must Seaside Club, όπου ξεκίνησε να τραγουδά ο Πάνος Κιάμος, αλλά εν συνεχεία η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προχώρησε στη σφράγισή του. 


Στην εκπομπή που παρουσίασε ο Μένιος Φουρθιώτης την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 παρουσιάστηκε σχετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφουΣωτήρη Καραμίντζα, ενώ τηλεφωνικά παρενέβη ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο συνήγορος της επιχείρησης.
Ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι η επιχείρηση δεν έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση, ενώ η πλευρά των επιχειρηματιών αντιτείνει πως το κατάστημα έχει άδεια την οποία μάλιστα έχει υπογράψει ο ίδιος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος! Σε ερώτηση του δικηγόρου για το αν έχει ανακληθεί η συγκεκριμένη άδεια, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δεν έδωσε πολύ ξεκάθαρη απάντηση.

Οι επιχειρηματίες υπογραμμίζουν ότι με την απόφαση του Δήμου χάνουν τη δουλειά τους 80 άτομα, ενώ ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απαντά ότι «οι προσλήψεις αυτές έγιναν ως υπομόχλιο για να πιεστεί ο Δήμος».
Οι δύο πλευρές δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια όπου και θα αποφασιστεί το μέλλον του προγράμματος που ξεκίνησε με τους Κιάμο – Μαρτάκη, αλλά άντεξε μόλις μία ημέρα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του E TV:
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια