ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;


  • Μια καινούργια πόλη, με δόμηση τουλάχιστον 2.600.000 τμ (πολλαπλάσια της ήδη υπάρχουσας), υψηλών και υπερυψηλών εισοδημάτων, με ξεχωριστές οικιστικές ζώνες γύρω – γύρω στο αεροδρόμιο και στο θαλάσσιο μέτωπο, πιθανότατα με ελεγχόμενη είσοδο σε ορισμένες περιοχές της.


  • Τεράστια εμπορικά κέντρα (τύπου Μωλ) εκατοντάδων χιλιάδων τμ, τα οποία θα πλήξουν καίρια τις αγορές των όμορων δήμων και όχι μόνο. 
  •  Ουρανοξύστες και ξενοδοχεία εκατοντάδων χιλιάδων τμ και μεγάλου ύψους, που θα πλήξουν την γύρω αγορά ακινήτων και υπηρεσιών και επίσης θα δημιουργούν σε πολλές περιπτώσεις ένα τείχος αποκλεισμού από τη γύρω περιοχή και το θαλάσσιο μέτωπο. 
  • Καζίνο, ως μία επιπλέον ευκαιρία για την αποθέωση του τζόγου, της "χλιδάτης και εύκολης" ζωής. 
  •  Αποκλεισμός του μεγαλύτερου μέρους της παραλίας με την κατασκευή πολυτελών κατοικιών, ξενοδοχείων, ουρανοξύστη, εμπορικών κέντρων κλπ.
  • Δημιουργία στο κέντρο του πρώην αεροδρόμιου, ενιαίου πάρκου πρασίνου. Το κόστος της κατασκευής των ανοιχτών χώρων του πάρκου θα το αναλάβει ο επενδυτής, ενω στο κόστος κατασκευής των εγκαταστάσεων του πάρκου θα συμμετέχει και το δημόσιο.  
  • Προβλέπεται επίσης η δημιουργία φορέα που θα έχει την ευθύνη για τη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων - συμπεριλαμβανομένου του πάρκου - και την αποκλειστική είσπραξη των τελών από τις διάφορες χρήσεις εντός της συνολικής έκτασης. Δεν είναι σαφές αν ο φορέας αυτός θα χρηματοδοτείται και από το κράτος.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 8μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ
 

H ανακοίνωση σε PDF 


H αφίσα σε JPG 


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια