ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καραμανλής - Παυλόπουλος στη βάφτιση του γιου του Πουπάκη

Τον γιο του βάφτισε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Γλυφάδα ο Κώστας Πουπάκης και η σύζυγός του Χριστιάννα Κουκουτσίδη. Νονός ο δήμαρχος Γλυφάδας
Τον γιο του βάφτισε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Γλυφάδα ο Κώστας Πουπάκης και η σύζυγός του Χριστιάννα Κουκουτσίδη, με νονό το δήμαρχο Γλυφάδας  Γιώργο Παπανικολάου. Ο κ. Πουπάκης, μάλιστα, συγκινημένος χαρακτήρισε μικρό του αδελφό τον δήμαρχο της Γλυφάδας.



Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες το απόγευμα στο μυστήριο. Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,  ο Κώστας Καραμανλής,  οι Νικήτας Κακλαμάνης, Μάκης Γιακουμάτος, Νίκος Δένδιας, Κωστής Χατζηδάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Ν. Χουντής, Ρόδη Κράτσα, Θύμιος Λυμπερόπουλος, συνδικαλιστές  και ευρωβουλευτές από  όλα τα κόμματα,  παλαιοί συνοδοιπόροι του Πουπάκη στους  κοινωνικούς αγώνες και στην Ευρωβουλή.


Όσον αφορά τον  Κώστα Καραμανλή περιτριγυρίστηκε από  κόσμο  που ζητούσε μια φωτογραφία  μαζί του ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός  όπως και ο  Προκόπης Παυλόπουλος.













πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια