ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γίνε εθελοντής διασώστης θαλάσσιων χελωνών στη Γλυφάδα

l
Σεμινάρια εκπαίδευσης Εθελοντών Διασωστών που απευθύνονται στους φίλους της θάλασσας και της άγριας ζωής διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Διάσωσης θαλάσσιων χελωνών Αρχέλων.


Μόνο πέρσι, το 2015, καταγράφηκαν 85 τραυματισμένες θαλάσσιες χελώνες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια που μεταφέρθηκαν μέσω του Πανελληνίου Δικτύου Διάσωσης και του Λιμενικού Σώματος, στο Κέντρο Διάσωσης του Αρχέλων για περίθαλψη και άλλες 541 (627 το 2014!) που βρέθηκαν νεκρές στις ελληνικές παραλίες…
Για να ενισχυθεί αυτό το έργο του Πανελληνίου Δικτύου Διάσωσης του Αρχέλων, διοργανώνονται, κάθε χρόνο, τα σεμινάρια εκπαίδευσης των Εθελοντών Διασωστών.
Στα πλαίσια του κύκλου των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται σε πολλά μέρη της χώρας, τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί 4ωρο σεμινάριο (10:00 με 14:00), το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών του Αρχέλων στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας.
Το σεμινάριο θα είναι θεωρητικό και πρακτικό με εφαρμογή τεχνικών στις θαλάσσιες χελώνες που περιθάλπονται στο Κέντρο Διάσωσης.



Οι εθελοντές που θα συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Διάσωσης ή εθελοντές στο Κέντρο Διάσωσης, και θα λάβουν σχετικό υλικό.
Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι 5 ευρώ και για την αρτιότερη οργάνωση, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως τις 22 Ιουνίου 2016, στο γραφείο Αθήνας στο τηλέφωνο 210-5231342.
Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί με συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων και μπορούν να το παρακολουθήσουν έως 25 άτομα που θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια