ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ανακοίνωση της Ι.Μ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ε.Β.Β. & Β. για τις προσεχείς εκδηλώσεις Γιόγκα


Με αφορμή τον εορτασμό της 2ης «Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα» και τη διοργάνωση ποικίλων συναφών εκδηλώσεων και σεμιναρίων στην περιοχή μας, αλλά και σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η γιόγκα αποτελεί πρακτική των ανατολικών θρησκειών, δεν μπορεί να αποκοπεί από το θρησκευτικό της υπόβαθρο και εγκυμονεί πνευματικούς, σωματικούς και ψυχικούς κινδύνους. (www.imglyfadas.gr).



Τα τελευταία χρόνια διάφοροι αποκαλούμενοι δάσκαλοι, οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα γκουρού, Ινδουϊστές ή Βουδιστές μοναχοί, επισκέπτονται την Ελλάδα και διοργανώνουν ομιλίες και σεμινάρια με σκοπό τον έντεχνο προσηλυτισμό ανύποπτων Χριστιανών. Οι Χριστιανοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί όταν ακούν για «πνευματικά τραγούδια, ασκήσεις χαλάρωσης, τεχνικές αναπνοής, οραματισμούς» κτλ. και να απέχουν από οτιδήποτε σχετίζεται με γιόγκα ή διαλογισμό.
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος τονίζει ότι η «Γιόγκα αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, έχει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ “είδος γυμναστικής”. Ως εκ τούτου η Γιόγκα τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών».


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια