ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

'Οι φίλοι όταν σμίξουνε' Παράσταση του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Αργυρούπολης.


Με επιτυχία ξεκίνησαν οι παραστάσεις  του τμήματος Ενηλίκων για το Θεατρικό Εργαστήρι Ελληνικού.



Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Δημοτικό θέατρο του Αργυρούπολης στην οδό Ολυμπίας 5 έγινε η πρεμιέρα της παράστασης του τμήματος ενηλίκων της Θεατρικής σκηνής της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού με το έργο «Ο Τσέχωφ σε οχτώ σφηνάκια» σε σκηνοθεσία Στέλλας Κωνσταντάτου. Το τριήμερο των παραστάσεων 3 – 4 – 5 Ιουνίου το Δημοτικό Θέατρο φιλοξένησε πλήθος θεατών μικρών και μεγάλων που απόλαυσαν μια ακόμα πετυχημένη θεατρική παραγωγή του δήμου μας.
Η Θεατρική ομάδα ενηλίκων του Ελληνικού παρουσίασε μία πρωτότυπη παράσταση από οχτώ δραματοποιημένα διηγήματα του Τσέχωφ με πολύ χιούμορ και άψογες ερμηνείες που ενθουσίασαν όλους όσους παρευρέθηκαν.
Το έργο αναφέρεται στην Τσαρική Ρωσία του 19ου αιώνα και δίνει απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα όπως :
- Υπάρχει πολιτικό κίνητρο πίσω από ένα φτέρνισμα;
- Όταν πεθαίνεις ξεβουλώνουν τ΄αυτιά σου;
- Μπορείς να πας για κούρεμα σε χασάπικο;
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, τον σκηνογράφο για το λιτό και απέριττο σκηνικό, τον φωτιστή - ηχολήπτη για τα φώτα - μουσική επιμέλεια ,  και φυσικά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την καθοδήγηση της δασκάλας και ηθοποιού Στέλλας Κωνσταντάτου. Στην πρεμιέρα η πολιτιστική επιτροπή προσέφεραν ένα μικρό αναμνηστικό σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν, τους Αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους τα μέλη της πολιτιστικής επιτροπής και φυσικά τον κόσμο που βοήθησε με το ζεστό του χειροκρότημα ώστε οι ηθοποιοί να πάρουν δύναμη και για επόμενες παραστάσεις στο τριήμερο που ακολουθεί.
Την Παρασκευή10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουνίου όλοι όσοι αγαπάτε το θέατρο θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε μια επιτυχημένη παράσταση να προβληματιστείτε και να γελάσετε με την ψυχή σας.
Σας περιμένουμε κάθε βράδυ στις 21:00.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια