ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οριστικό ξεχρέωμα……… οχι μόνο του εξωτερικού χρέους αλλά και των δικών σου προσωπικών χρεών προς εφορία, ασφαλιστικών ταμείων και τραπεζών.


Για πρώτη φορά παρέχεται η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες, να αποπληρώσουν νόμιμα κάθε οφειλή τουςπρος το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και τις τράπεζες και να διασώσουν τις περιουσίες τους, από την επί δεκαετίες μεθοδευμένη δήμευση που δολίως και συντονισμένα επιχειρείται, από τα Ανθελληνικά κέντρα εξουσίας εντός και εκτός της Ελλάδος, με σκοπό να καταστούμε από κυρίαρχοι Έλληνες ιθαγενείς, εσαεί δεσμώτες ενός χαλκευμένου, επαχθούς και επονείδιστου χρέους.


«ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ  ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΦΠΑ – ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ –ΟΑΕΕ ΚΛΠ)» 
ΟΑρτέμης Σώρραςπρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσης, κατέθεσε προσωπικά νόμιμα και με πάσα ευθύνη των πράξεων και δηλώσεων του, προτάσεις χρηματοδότησης προς την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία, ήτοι:
1.       ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ
2.       ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ 2013
Για την εξαγορά του εξωτερικού χρέους, την κάλυψη των νέων αναγκών για αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία, την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς και την αποπληρωμή των ιδιωτικών ή εταιρικών οφειλών προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.


Οι πιο πάνω κατατεθειμένες οικονομικές προτάσεις, έχουν παντοιοτρόπως θεωρηθεί, αναγνωριστεί, και κυρωθεί, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει  η Ελληνική, αλλά και η παγκόσμια νομοθεσία, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.
Το πολιτικό κατεστημένο, παρά την δυνατότητα που επανειλημμένος του δόθηκε, προκλητικά και απροσχημάτιστα μέχρι σήμερα, δεν αξιοποίησε αυτή την δυνατότητα, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο Έθνος, να έχει καταδικαστεί σε καθολική ομηρία, από τους τραπεζίτες και τους δανειστές.     
Ενημερώνουμε όλα τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσης -ΕΣΥ.
 Αλλά και όλους τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ως συγκύριοι αλλά και συνδικαιούχοι επί των προαναφερθέντων κεφαλαίων, καθώς και την υποχρέωση που απορρέει εκ του συντάγματος, να δώσουν την  εντολή και να εξουσιοδοτήσουν τους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς να εισπράξουν  αντ’ αυτών και για λογαριασμό τους το εξ'αδιαιρέτουμερίδιο που τους αναλογεί.
Όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.Σ.Υ. στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, θα αναλάβουν ατελώς την εποπτεία της ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων, καθώς και θα συντονίσουν την επίδοση των σχετικών εξωδικων προς κάθε δημόσια υπηρεσία, ασφαλιστικό ταμείο ή τράπεζα.
Επείσης θα προμηθεύσουν τα σχετικά έγγραφα και θα επιμεληθούντης εκτέλεσης της άνω διαδικασίας.
Έχουν δημιουργηθεί 150 γραφεία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και κάθε ημέρα ιδρύονται και άλλα μέχρι να καλυφθεί όλη η επικράτεια.
Ίδηξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης της εξώδικης εντολής πληρωμής, από το Δεκέμβριο του 2015, για την αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους και των ιδιωτικών χρεών.
Χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν αδυναμία εξυπηρέτησης των οφειλών που δημιουργήθηκαν από την ανεργία που είναι συνέπεια των μνημονίων έχουν καταθέσει την εξώδικη εντολή πληρωμής.
Ακόμα και αν δεν έχετε προσωπικές οφειλές προς τα ταμεία, ΔΟΥ και τράπεζες είμαστε όλοι χρεωμένοι κατά κεφαλή από τα μικρά παιδιά μέχρι και τους ενήλικες με το μνημόνιο, που σήμερα αναλογεί 47,000 € σε κάθε πολίτη.
Θεωρούμε ότι είναι καθήκον όλων μας να δώσουμε την εξώδικηδήλωσηεντολή για οριστική αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους , ώστε να πάψουν να λεηλατούν οι δανειστές την χώρα μας ,να σταματήσει η ανασφάλεια των
πολιτών, η ανεργία, να απελευθερωθούμεαπό τους δυσβαστακτους φόρους να ξεκινήσει η ανάπτυξη της οικονομίας και να επαναφέρουμε τα κεκτημένα μας.
ΕΣΥ Ελλήνωνσυνέλευσης

Σας καλούμε να έρθετε στο γραφείο μας
 ΜΥΚΑΛΗΣ 7 ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Δρομολόγηση (Χάρτης google)
ΤΗΛ.: 6970227247 - 2155351011
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ωράριο 10:00 - 12:00, 18:00 - 20:30
Ελάτε όλοι μαζί να δώσουμε λύση με την εξώδικηδήλωσηεντολή να πληρώσουμε το μνημόνιο να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια