ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εστιατόριο Προκομένες στην Γλυφάδα: Παραδοσιακές Γεύσεις με αγνά Υλικά από μικρούς Παραγωγούς



Η ιδέα για τις Προκομένες δημιουργήθηκε από την ανάγκη του κόσμου για σπιτικό καλομαγειρεμένο φαγητό, που αποπνέει ειλικρίνεια.



Συνάμα και από την προσωπική μου ανάγκη   να διατηρήσω στο χρόνο τις παραδοσιακές αστικές άλλα και τοπικές ανά την Ελλάδα συνταγές.   τα γαστρονομικά έθιμα των προκομένων  αντλούνται  συνεχώς και εξελίσσονται από τα παλιά ντουλάπια γιαγιάδων και θειάδων.

Οι Προκομένες μαγειρεύουν φαγητά καθημερινά με  εποχικές πρώτες ύλες που θα ζήλευε κάθε νοικοκυριό, σε μια κουζίνα που σέβεται τους κανόνες υγιεινής και προάγει στην ουσία την ιδέα της  θρέψη  των καταναλωτών.


Για να προκύψει ένα θρεπτικό πιάτο φαγητό  θα πρέπει τα υλικά να έχουν τη φρεσκάδα της εποχής βιταμίνες και, ιχνοστοιχεία και απαραίτητα να μην έχουν φυτοφάρμακα η να έχουν σε επιτρεπτό βαθμό ,έτοιμους ζωμούς .,ενισχυτικά γεύσης  και αμφιβόλου ποιότητας ελαιόλαδα, ηλιέλαια και μαργαρίνες
 

Γι΄ αυτό το λόγο η αναζήτηση της πρώτης ύλης είναι το καθημερινό μέλημα των προκομένων είμαστε στην ευχάριστη θέση να συλλέγουμε προϊόντα από μικροπαραγωγούς που καλλιεργούν  και  σέβονται την Ελληνική ύπαιθρο.

 ΠΡΟΚΟΜΕΝΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ
ΑΛΣΟΥΣ 7  ΓΛΥΦΑΔΑ
ΤΗΛ.:2108985996









































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια