ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.»

                                             
Η ΔΗΜ. Τ.Ο ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προωθούσε την φιλοσοφία της Ακομμάτιστης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Έτσι Πορευθήκαμε και στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.



Η ακομμάτιστη φιλοσοφία ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ  δεν συνυπάρχει με άλλους κομματικούς φορείς που ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι η εκλογική διαδικασία στην κάθε πόλη ταυτίζεται και με την κομματική ταυτότητα του κάθε δημότη.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ήταν και θα είναι ότι σε μια πόλη με  πολλά προβλήματα  δεν υπάρχουν πολιτικά  χρώματα αλλά υπεύθυνοι άνθρωποι που  μπορούν να διαχειριστούν τα κοινά της πόλης.
Παρακολουθώντας για άλλη μια φορά την εκλογική διαδικασία στο Δήμο μας διαπιστώσαμε παράξενες συμπεριφορές ως προς την εκλογική  διαδικασία.  Αυτό αποδεικνύει ότι ένα ποσοστό του  εκλογικού σώματος δεν έμεινε  ικανοποιημένο από  την Δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κύριο Αντώνη Καμπάκα και την  Δημοτική Παράταξη «ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»
(2010 ΠΟΣΟΣΤΟ Α’ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30,6 ΨΗΦΟΙ 3127
 2014 ΠΟΣΟΣΤΟ Α’ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22,36 ΨΗΦΟΙ 2767).

Το εκλογικό σώμα του Δήμου μας επέλεξε με πολύ μεγάλη προσοχή και επίγνωση  όπου ανέδειξε  ως πρώτο και καταλληλότερο  για την διαχείριση και διοίκηση  του Δήμου μας την Δημοτική Παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» με επικεφαλής  τον πρωτοεμφανιζόμενο  κύριο Γιώργο Κοντόσταυλο. (ΠΟΣΟΣΤΟ Α’ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 2014 26,26 ΨΗΦΟΙ 3249 ΣΥΡΙΖΑ).

Κατόπιν δικαίωσης της  ένστασης στο  Πρωτοδικείο του Συνδυασμού  «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» με επικεφαλής  τον  κύριο  Σταμέλο  Ηλία (ΠΟΣΟΣΤΟ Α’ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22,36 ΨΗΦΟΙ 2766 ΚΚΕ) έχουμε επαναληπτικές εκλογές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ  ΚΑΙ  ΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ  ΕΚΛΟΓΙΚΗ   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΔΥΟ   ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ  ΠΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΥΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ  ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ   ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ   ΜΑΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ   ΜΑΣ.


 Η ΔΗΜ. Τ.Ο ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ»ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΥΧΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

 Ως εκ τούτου  αναμένουμε  το αποτέλεσμα  της εκλογικής διαδικασίας (30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ) αναγνωρίζοντας την ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ  Η ΔΗΜ. Τ.Ο.  Ν.Δ.  ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑ  ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Ολοκληρώνοντας  ευχόμαστε στην νέα Δημοτική Αρχή  καλή δύναμη  στο δύσκολο έργο της που θα αναλάβει ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.

  Με εκτίμηση
                                      για την  Τ.Ε.

                                 
                                             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                        ΙΑΤΡΟΥ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ



      Η    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                          Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΗ                           ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ


Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια