ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

«Τα εφόδια στην αναζήτηση εργασίας»
Εισηγητής Γιάννης Γουσγούνης


Αναζητάτε εργασία; Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα  ή γιατί δεν παίρνετε απαντήσεις όταν στέλνετε το βιογραφικό σας;

Απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις και σε ακόμα περισσότερες θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε στο Δωρεάν σεμινάριο που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας με εισηγητή τον κ. Γιάννη Γουσγούνη, ειδικό στην επιλογή και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και ιδρυτής της SUCCESS keysGR.

Στόχος του σεμιναρίου η κατανόηση της σημασίας της σύνταξης του βιογραφικού σας, της παρουσίασής σας στην συνέντευξη, της ανάπτυξης των «ταλέντων» σας και της σχέσης μεταξύ του προφίλ συμπεριφορών, προσωπικότητας και είδους εργασίας για τη βελτίωση της ατομικής σας ανταγωνιστικότητας και επιτυχίας σας στην αναζήτηση εργασίας.

Το σεμινάρο απευθύνεται αποκλειστικά σε μη έχοντες εργασία και η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.00 - 14.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων). Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Βασίλης Παλιούρας: 2132025395 -396

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια