ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, o ΣΚΑΪ με την υποστήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta συνεχίζει τις προσπάθειες αναδάσωσης, αυτή τη φορά στους πρόποδες του Υμηττού, στην Ηλιούπολη.



Τα δέντρα είναι πνοή ζωής, γι΄αυτό και η προστασία τους είναι λογαριασμός όλων μας. Η περιοχή που θα αναδασωθεί έχει καταστραφεί από πυρκαγιές αρκετές φορές κατά το παρελθόν με τελευταία το καλοκαίρι του 2010.

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ), το Δήμο Ηλιούπολης, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, την Περιφέρεια Αττικής, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Θα λάβουν μέρος στην αναδάσωση κρατικοί φορείς, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικοί φορείς, σχολεία, πανεπιστήμια και επιχειρήσεις. Αναμένεται να φυτευτούν 10.000 μικρά δέντρα.

Οι δασολόγοι θα προσφέρουν τις γνώσεις τους για το σωστό φύτεμα των δένδρων, σε όσους εθελοντές το επιθυμούν.

Σημείο συνάντησης: το τέρμα της οδού Ολυμπιονικών, στις 10 το πρωί.

Όσοι από τους εθελοντές επιθυμούν να μετακινηθούν με τα Μέσα Μεταφοράς, μπορούν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο 237, το οποίο ξεκινά από το σταθμό του Μετρό στη Δάφνη και κάνει τέρμα στο χώρο της αναδάσωσης.

Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια