ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ _ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ

Για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Δήμου μας τόσο της τράπεζας Αργυρούπολης όσο και του Ελληνικού θα διοργανωθούν εντός του Φεβρουαρίου 2014 οι πρώτες ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες.



Την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 θα γίνει η πρώτη ετήσια αιμοδοσία για την Αργυρούπολη στο πολιτιστικό κέντρο ‘’Μίκης Θεοδωράκης’’ (Κύπρου 68), πλατεία Δημαρχείου από 9:00 έως 13:00 σε συνεργασία με το Γ.Ν Ιπποκράτειο Αθηνών και
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014  θα γίνει η ετήσια αιμοδοσία για  την τράπεζα αίματος του Ελληνικού στο Α΄ Κ.Α.Π.Η. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Χρ.Τραπεζούντος 8) από 10:00 έως 13:00 σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ. Ν. Ασκληπιείου Βούλας.
Η ανάγκη προσφοράς σε αίμα είναι πολύ μεγάλη, η ζήτηση πολλές φορές ξεπερνά κατά πολύ τις αποθεματικές δυνατότητες της τράπεζας με αδυναμία την κάλυψη όλων των αιτημάτων

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους, πολίτες και εργαζόμενους του Δήμου μας  όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες αιμοδοτών και πολιτών σε δύσκολες για την υγεία τους στιγμές.
 Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έστω και μια φιάλη μπορεί να είναι υπερπολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου.


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 λφωγσκδα σκωσκ.δ πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια