ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: (ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ) «Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ»

Τα πράγματα έχουν πάρει περίεργη τροπή στο Δήμο Αγ Δημητρίου, το τελευταίο διάστημα και εν όψει τον επερχόμενων  Δημοτικών εκλογών.
Η δημοτική αρχή «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ», της Δημάρχου Ανδρούτσου Μαρίας «αλλάζει την πόλη»  και με αυταρχισμό προέβη στη διαγραφή του Μάρκου Βαζαίου ενός Δημοτικού συμβούλου με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά του Αγ Δημητρίου.



Ντροπή εκ μέρους της Δημάρχου που με τέτοιο τρόπο  καθαιρεί ανθρώπους από την παράταξη που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.


Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση και βγάλετε τα συμπεράσματα σας.            



«Ενημερώθηκα μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο  του δημοτικού συμβουλίου κ. Νίκο Δασόπουλο στις 15 Ιανουαρίου 2014 ,  ότι η δημοτική ομάδα της παράταξης «Αλλάζουμε την πόλη», αποφάσισε την διαγραφή μου  διότι ο σύλλογος Κυκλαδιτών Αγ. Δημητρίου, στον οποίο είμαι πρόεδρος, θα κάνει τον χορό του στο κέντρο διασκέδασης «ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΠΑΛΛΑΣ» του Μανώλη Τζινευράκη, στον Αγ. Δημήτριο.
Η  εν λόγω ομάδα με επικεφαλή την δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου προχώρησε στην διαγραφή μου με τελεσίγραφο τύπου Ιταλού φασίστα στον πόλεμο του ’40,  για να δημιουργήσει  εντυπώσεις μιας και μήνες πριν τους είχα δηλώσει ότι δεν θα έχουν την υποστήριξή μου  στις επερχόμενες εκλογές.
Εμείς οι Κυκλαδίτες πάντα υποστηρίζουμε και κάνουμε τις εκδηλώσεις μας σε καταστήματα της πόλης μας. Συμβάλλουμε με αυτό τον τρόπο στην τόνωση της αγοράς του δήμου Αγ. Δημητρίου.
Σε αντίθεση με την δημοτική αρχή που με την συμπεριφορά της  καταστρέφει ενεργούς επιχειρηματίες της πόλης μας.»
Η υποκρισία του δήμου είναι τεράστια διότι το συγκεκριμένο μαγαζί εδώ και δεκαετίες λειτουργεί κανονικά ενώ η κάθε δημοτική αρχή  το κατακρίνει  σκοπίμως και διάφοροι αντιδήμαρχοι «γλύφουν» τον επιχειρηματία κάθε φορά για ψηφοθηρικούς λόγους, κάνοντας  τον πόντιο πιλάτο.
Εμείς οι Κυκλαδίτες δηλώνουμε την αγανάκτησή μας  στη δήμαρχο και τα παπαγαλάκια της,  γιατί κάθε φορά που ο σύλλογος κάνει εκδήλωση βρίσκει διάφορα προσχήματα εναντίον του συλλόγου.

Με υπογραφή,

 Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και
 Πρόεδρος του συλλόγου Κυκλαδιτών
 Μάρκος Βαζαίος





Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ





















ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αγαπητέ μου (το εννοώ) Μάρκο.
    Χαίρομαι πραγματικά για την διαγραφή σου από την παράταξη που με τόσο ενθουσιασμό στήριξες την προηγούμενη εκλογική περίοδο.
    Ξεκίνησες με ενθουσιασμό και ελπίδα για κάτι διαφορετικό (σου είχα επισημάνει από τότε ότι δεν θα υπάρξει τίποτα ουσιαστικό διότι γνωρίζαμε τα πρόσωπα). Προσπαθώντας πάντα για δημιουργική παρουσία έφτασες να βλέπεις καταστάσεις που δεν ανεχόσουν αλλά έδινες παράταση για μακρύ χρονικό διάστημα.
    Εξάλλου για την περίπτωση σου δεν την θεωρώ διαγραφή απλός σε έβγαλαν από τα πόδια τους διότι το ήθελαν να φύγεις, άρπαξαν την ευκαιρία και το βάφτισαν διαγραφή.
    Πιστεύω από την πολύχρονη εμπειρία σου η «ΝΕΑ …» επιλογή σου (ως υποψήφιος) να είναι σωστή πλέον με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου χωρίς να εμπλέκεις επαγγελματικά και δημοτικά. Διότι μέχρι στιγμής όπως δημιουργήθηκε η κατάσταση σε θεωρώ τυχερό. Η ένταξη σου όμως εκεί που προσπαθείς να αναστήσεις τα όνειρα σου ….θα δούμε … μην με δικαιώσεις για μια ακόμη φορά.
    Με ειλικρινά αισθήματα φιλίας
    Θ. Χαμπεσής

    ΑπάντησηΔιαγραφή